Kantoorruimte huren Den Bosch, Pettelaarpark 110-119

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pettelaarpark 110-119 in Den Bosch

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 324 m2
  Huurprijs: € 3.780 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 333 m2
  Huurprijs: € 3.885 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 944 m2
  Huurprijs: € 11.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Pettelaarpark in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw, kenmerkend door haar opvallende gebogen vorm. De vloeroppervlakte van het kantoorpand is in totaal 5435 m2, verdeeld over 6 verdiepingen. Het Pettelaarpark is gelegen op een gunstige locatie, namelijk direct aan de op- en afrit van de snelweg A2. Nieuwsgierig hoe het kantoorpand er van binnen uit ziet? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende vloeren beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf 299 m2, deze kantoorunit is gelegen op de begane grond. Ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje op de andere verdiepingen, hier zijn ook nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Waaronder oppervlakten van 323 m2 voor €3364,- in de maand en een kantoorruimte van 604 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €6291,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid

Het huren in dit kantoorgebouw aan het Pettelaarpark in Den Bosch brengt vele voordelen met zich mee, je mag namelijk ook gebruik maken van alle services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo heb je de mogelijkheid om zelf je eigen werktijden te bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf welke dag en welk moment van de dag jij aan het werk gaat, ideaal toch? Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel. Er is een grote parkeerplaats aanwezig met een capaciteit voor maar liefst 112 auto’s. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorgebouw een gunstige ligging in Den Bosch, je bereikt namelijk snel met zowel de auto als met het openbaar vervoer jouw werkplek. De dichtstbijzijnde rijkswegen liggen aan het Pettelaarpark en ook de dichtstbijzijnde bushalte is een paar minuten lopen.   

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Pettelaarpark in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Pettelaarpark.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Genoeg parkeerplekken!

R

Leuk pand en goede locatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pettelaarpark 110-119

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen