Den Bosch, Pettelaarpark 110-119

5 (2)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 3.114 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Pettelaarpark in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw, kenmerkend door haar opvallende gebogen vorm. De vloeroppervlakte van het kantoorpand is in totaal 5435 m2, verdeeld over 6 verdiepingen. Het Pettelaarpark is gelegen op een gunstige locatie, namelijk direct aan de op- en afrit van de snelweg A2. Nieuwsgierig hoe het kantoorpand er van binnen uit ziet? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende vloeren beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf 299 m2, deze kantoorunit is gelegen op de begane grond. Ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje op de andere verdiepingen, hier zijn ook nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Waaronder oppervlakten van 323 m2 voor €3364,- in de maand en een kantoorruimte van 604 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €6291,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid

Het huren in dit kantoorgebouw aan het Pettelaarpark in Den Bosch brengt vele voordelen met zich mee, je mag namelijk ook gebruik maken van alle services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo heb je de mogelijkheid om zelf je eigen werktijden te bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf welke dag en welk moment van de dag jij aan het werk gaat, ideaal toch? Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel. Er is een grote parkeerplaats aanwezig met een capaciteit voor maar liefst 112 auto’s.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorgebouw een gunstige ligging in Den Bosch, je bereikt namelijk snel met zowel de auto als met het openbaar vervoer jouw werkplek. De dichtstbijzijnde rijkswegen liggen aan het Pettelaarpark en ook de dichtstbijzijnde bushalte is een paar minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Pettelaarpark in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Pettelaarpark.

2 beoordelingen Pettelaarpark

Genoeg parkeerplekken!

Leuk pand en goede locatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!