Den Bosch, Pettelaarpark 10

4 (3)
  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

  • Internet

  • Vergaderplek

Kantoorruimte huren aan het Pettelaarpark (Zuidoost)

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Den Bosch? Dan ben je aan het Pettelaarpark aan het goede adres. Het kantoorpand is gelegen op een prachtige locatie naast het provinciehuis. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 2947 en is gebouwd in 1989. Andere bedrijven die in de directe omgeving van dit kantoorpand zijn gevestigd, zijn Canon Nederland en de SNS bank.

Huurprijzen, kantoor Pettelaarpark, Den Bosch

In dit kantoorpand is in totaal nog 1547 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze verhuurbare vloeroppervlakte is verdeeld over 5 verdiepingen. Zo zijn er ruimten beschikbaar van 258 m2, 290 m2, 356 m2 en 466 m2. Voor deze ruimten betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €38,- per m2 per jaar.

Pettelaarpark: pantry, 24/7 toegang en liftinstallatie

Dit kantoorpand aan het Pettelaarpark in Den Bosch betreft een representatief kantoorpand met goede services en voorzieningen. Zo beschikt iedere verdieping over een eigen pantry. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Je kunt er dus ook voor kiezen om ’s avonds te werken in plaats van overdag. Bovendien beschikt het kantoorpand over een liftinstallatie, wel zo prettig als jij besluit op de 5e verdieping een kantoorruimte te huren.

Locatie en bereikbaarheid, Pettelaarpark, Den Bosch

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan het Pettelaarpark is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is ’s Hertogenbosch Oost. Dit treinstation ligt op een afstand van 3 kilometer. Bushalte Brabantlaan daarentegen, ligt direct voor de deur. Reis je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A65 en de A59 in slechts 5 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Pettelaarpark?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren op een toplocatie in Den Bosch? Plan dan een rondleiding in en kijk of deze locatie geschikt is voor jouw onderneming. De rondleiding is gratis en je zit nergens aan vast!

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Pettelaarpark in Den Bosch

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Pettelaarpark in Den Bosch.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3 beoordelingen Pettelaarpark

Prima Business Park in Den Bosch

Grote kantoorruimte te huur, ideale locatie voor een wat grotere onderneming..

Prima kantoorpand en de mogelijkheid voor een vergadering of presentatie is ideaal!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!