Kantoorruimte huren Den Bosch, Pettelaarpark 10

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pettelaarpark 10 in Den Bosch

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Pettelaarpark (Zuidoost)

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Den Bosch? Dan ben je aan het Pettelaarpark aan het goede adres. Het kantoorpand is gelegen op een prachtige locatie naast het provinciehuis. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 2947 en is gebouwd in 1989. Andere bedrijven die in de directe omgeving van dit kantoorpand zijn gevestigd, zijn Canon Nederland en de SNS bank. 

Huurprijzen, kantoor Pettelaarpark, Den Bosch

In dit kantoorpand is in totaal nog 1547 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze verhuurbare vloeroppervlakte is verdeeld over 5 verdiepingen. Zo zijn er ruimten beschikbaar van 258 m2, 290 m2, 356 m2 en 466 m2. Voor deze ruimten betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €38,- per m2 per jaar. 

Pettelaarpark: pantry, 24/7 toegang en liftinstallatie 

Dit kantoorpand aan het Pettelaarpark in Den Bosch betreft een representatief kantoorpand met goede services en voorzieningen. Zo beschikt iedere verdieping over een eigen pantry. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Je kunt er dus ook voor kiezen om ’s avonds te werken in plaats van overdag. Bovendien beschikt het kantoorpand over een liftinstallatie, wel zo prettig als jij besluit op de 5e verdieping een kantoorruimte te huren. 

Locatie en bereikbaarheid, Pettelaarpark, Den Bosch

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan het Pettelaarpark is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is ’s Hertogenbosch Oost. Dit treinstation ligt op een afstand van 3 kilometer. Bushalte Brabantlaan daarentegen, ligt direct voor de deur. Reis je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A65 en de A59 in slechts 5 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Pettelaarpark?

Wil jij graag kantoorruimte op maat huren op een toplocatie in Den Bosch? Plan dan een rondleiding in en kijk of deze locatie geschikt is voor jouw onderneming. De rondleiding is gratis en je zit nergens aan vast!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

r

Prima Business Park in Den Bosch

L

Grote kantoorruimte te huur, ideale locatie voor een wat grotere onderneming..

M

Prima kantoorpand en de mogelijkheid voor een vergadering of presentatie is ideaal!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pettelaarpark 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen