Kantoorruimte huren Den Bosch, Oranje Nassaulaan 28A

Bereikbaarheid
  • Bushalte Hertogenbosch ('s) 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation 'S-Hertogenbosch 3 min. lopen (0,3 km)
  • Park 8 min. lopen (0,7 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oranje Nassaulaan 28A in Den Bosch

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch? Dit rijksmonument is gebouwd in 1903 en had van vroeger uit al een voorhuis en een achterhuis. Het achterhuis had destijds de gebruikersfunctie van een fabriek, maar er zijn later mooie kantoorruimten gerealiseerd. 

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimten in het voorhuis hebben een gezamenlijke oppervlakte van 38 m2. De ruimte is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een advocaat, notaris of medische praktijk. Zoals je op de foto's kunt zien heb je verschillende mogelijkheden met deze ruimten. Zo kun je van een opkamertje een wachtruimte maken en in de prachtige dubbele ruimte een ontvangst- en behandelruimte realiseren. Of je maakt van de ene ruimte een kantoor en gebruikt de andere ruimte als vergaderzaal. Vele mogelijkheden voor een bedrag van €1150,- in de maand, inclusief alle servicekosten.

De beschikbare kantoorruimten in het achterhuis heeft een gezamenlijke oppervlakte van 50 m2 en bevindt zich op de eerste etage. De ruimten zijn zeer geschikt voor een team van medewerkers tot maximaal zo’n 10 mensen. Deze ruimten zijn beschikbaar voor €1000,- in de maand, inclusief alle servicekosten. 

Let op! Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren tot mei 2018!

Pantry en snel werkend internet

Het kantoorpand aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch beschikt buiten de kantoorruimten om ook over vele services en faciliteiten. Zo is het pand is 24/7 toegankelijk, fijn wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden af wil ronden. Ook is het een fijn gevoel dat jij je spullen gewoon kan laten liggen, het kantoorgebouw is namelijk beveiligd doormiddel van een alarminstallatie. Je hebt hier de mogelijkheid om gemeubileerde kantoorruimten te huren en je hebt de beschikking over snel werkend internet, ideaal. Hou je graag van een verse lunch? Er is een pantry aanwezig waar je ’s middags je eigen lunch kunt voorbereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Vanaf je werkplek gezien is het slechts 7 minuten rijden naar de opritten van verschillende snelwegen; A65, A2 en A59. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het centraal station van Den Bosch is op 3 minuten loopafstand. Je zit midden in het centrum van Den Bosch en kunt dus alle kanten op. Bijvoorbeeld een lekker bakje koffie drinken in de pauze? Direct om de hoek zit ‘banketbakkerij Jan de Groot’. Hier serveren ze heerlijke koffie en hebben er altijd iets lekkers bij.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en kom de kantoorruimten met eigen ogen bekijken. Wanneer je contact opneemt met een van onze vastgoedconsultants, helpen zij je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Gratis en geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oranje Nassaulaan 28A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen