Kantoorruimte huren Den Bosch, Het Wielsem 10

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte 's-Hertogenbosch, Orthensehoven 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation 's-Hertogenbosch Oost 25 min. lopen (2,0 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Het Wielsem 10 in Den Bosch

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Het Wielsem in ‘s-Hertogenbosch

Aan het Wielsem in ’s-Hertogenbosch zijn meerdere kantoorruimten te huur. Op deze locatie in Den Bosch is het mogelijk om goedkope kantoorruimte te huren, in een aantrekkelijk gerenoveerd kantoorgebouw wat is gebouwd in 1982 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4146 m2. Je huurt hier een eigen kantoorkamer vanaf 22 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Zo heb je de mogelijkheid om een geheel eigen vleugel te huren in dit pand. Vlakbij het kantoorgebouw (600 meter) vind je een supermarkt met onder andere een Primera, apotheek en Albert Heijn.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er veel kantoorkamers beschikbaar. Deze kantoorkamers starten vanaf 22 m2, hier betaal je €433,- per de maand voor. Ook is het mogelijk om meerdere kantoorkamers samen te voegen, dan beschik je over een grote kantoorruimte. Ook is het mogelijk om een vleugel met eigen ingang te huren. Andere huurders die je reeds voor gingen zijn bijvoorbeeld een softwarebedrijf, opleidingscentrum en letselschadebureau. Op dit moment is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tot en met 60 m2!

Prachtig gerenoveerde entree, vergaderruimten en restaurant

Door de metamorfose aan het Wielsem in ‘s-Hertogenbosch hebben de entree, de vergaderruimten en het bedrijfsrestaurant een moderne look gekregen.. Alle ruimten zijn gestoffeerd en naar eigen smaak in te richten. Een gemeubileerde oplevering is mogelijk! Vergaderingen houden of cursussen geven? Dit is een prima locatie want alle (technische) faciliteiten zijn aanwezig. Het kantoorgebouw heeft een gemeenschappelijke bemande receptie en de postverwerking wordt verzorgd. Ook is telefoonservice zeker een mogelijkheid.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is 3 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte, Orthensehoven. Met de auto doe je er niet veel langer over om vanaf de snelweg het kantoorgebouw te bereiken, namelijk maar 4 minuten, dat is toch ideaal? Het kantoorpand beschikt over een groot parkeerterrein waar jij en je bezoek altijd gratis kunnen parkeren. Het pand ligt over het algemeen in een rustige buurt, wel zijn er op korte loopafstanden gezellige cafés, restaurants en zelfs supermarkten aanwezig!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Het Wielsem in ’s-Hertogenbosch?

Dus ben je op zoek naar een goede kantoorruimte aan het Wielsem in ‘s-Hertogenbosch en wil je niet teveel betalen? Neem dan contact op met ons en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in!


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

d

Goede kantoorruimten, ruime vergaderruimte, een goede kantine, representatieve entree en ga zo maar door....

E

Heerlijk dat je hier elke dag een verse lunch kunt halen, ideaal!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Het Wielsem 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner