Kantoorruimte huren Den Bosch, Helftheuvelweg 11

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte 's-Hertogenbosch, Moermanstraat 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation 'S-Hertogenbosch 29 min. lopen (2,3 km)
  • Park 6 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Helftheuvelweg 11 in Den Bosch

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Helftheuvelweg in Den Bosch

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Helftheuvelweg in Den Bosch? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1971 en heeft momenteel een totale oppervlakte van 215 m2 beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorpand is voorzien van veel ramen, de kantoorruimte krijgt daardoor veel daglicht wat voor een rustige en prettige werkomgeving zorgt. 

Huurprijzen

Op de 1e verdieping van het kantoorgebouw is een oppervlakte van 215 m2 beschikbaar. Deze kantoorruimte is makkelijk te bereiken met de lift en er zijn vele faciliteiten aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een toiletgroep en pantry. De Kantoorruimte bestaat uit één grote kantoorruimte en drie kleinere afsluitbare kantoorunits en vergaderruimten. Erg handig om met een collega je af te sluiten of een presentatie wil houden. Voor een maandelijks bedrag van €2846,- is deze kantoorruimte van jou, deze prijs is inclusief alle servicekosten. Het is op deze locatie mogelijk om een kantoorruimte vanaf 29 m2 te huren.

Een receptie, goede klimaatinstallatie en glasvezel internet

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Helftheuvelweg maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er in de centrale entree met bemande receptie aanwezig. Zij kunnen jou ondersteunen in dagelijkse werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan binnenkomende telefonie en postverwerking. Een van de grote voordelen is de klimaatinstallatie, altijd comfortabel werken in de temperatuur die jij wil! Ook is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel internet, voor slechts €40,- in de maand werk jij met high speed internet. Snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een goede ligging om te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De dichtstbijzijnde bushalte ligt namelijk om een loopafstand van 2 minuten. Deze buslijn is aangesloten op het treinstation van Den Bosch, vanaf hier kun je elke richting in Nederland op. Ook met de auto zal het niet lang duren om vanaf verschillende snelwegen zoals de A59, A65 en A2 je werkplek te bereiken. In de nabije omgeving zijn er verschillende plekken waar je een lekkere kop koffie kunt drinken en kunt genieten van een heerlijke lunch. Bijvoorbeeld bij het Beatrixpark, in combinatie met een heerlijke wandeling heb kun je genieten van een heerlijke pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Helftheuvelweg in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Helftheuvelweg in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Mooie omgeving en prima prijs/kwaliteit verhouding!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Helftheuvelweg 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen