VERHUURD

Den Bosch, Hambakenwetering 10

4 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Bosch!

Kantoorruimte huren aan de Hambakenwetering in ‘s-Hertogenbosch

Op het bedrijventerrein-Noord staat dit kantoorgebouw gevestigd. Het bedrijfspand staat hier sinds 1987 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2737 m2, verdeeld over een begane grond en twee verdiepingen. Meerdere zakelijke dienstverleners hebben zich hier gevestigd. Het kantoorpand is gelegen op het ‘High Tech Park’ van den Bosch. Het beschikt over vele grote kantoorruimten die starten vanaf 339 m2.

Huurprijzen

De huurprijs van een kantoorruimte op maat bedraagt €75,- per m2 per jaar en is daarmee marktconform. Op dit moment zijn er veel grote ruimten beschikbaar, namelijk; 339 m2, 356 m2, 592 m2, 775 m2, 830 m2. Voor de op dit moment kleinste ruimte betaal je €3107,50 per maand en dat voor 339 m2! Wanneer je vragen hebt over deze kantoorruimten, neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk, moderne entree en parkeerplaatsen

Het pand is modern en luxe aan de binnenkant opgesteld, en heeft mede daardoor een mooie entree. Dit heeft een groot voordeel, zo kun je hier altijd mensen ontvangen en daarna gebruik maken van de aanwezige vergaderzaal. Wat ook handig is binnen dit kantoorgebouw, is dat je 24/7 toegang hebt tot je eigen kantoorruimte. Dus mocht je ’s avonds willen vergaderen of bijvoorbeeld je spullen zijn vergeten, is dat hier geen probleem. Wanneer je met de auto komt kun je gebruik maken van de aanwezige parkeerplekken.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein in Den Bosch is direct gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen-Waalwijk-’s-Hertogenbosch). Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan hoef je maar 3 minuten te lopen vanaf de bushalte naar je eigen kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt aan de zichtzijde van het bedrijventerrein. Mocht je in de pauze zin hebben in een lekkere lunch of een goede kop koffie? Geen probleem, in de nabije omgeving liggen verschillende restaurants.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hambakenwetering in ’s-Hertogenbosch?

Zie jij jou zelf ook al in deze mooie grote ruimten zitten met toegang tot vele services? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend!

2 beoordelingen Hambakenwetering

Betaalbaar.

Ze hebben het gebouw in praktische ruimtes opgedeeld.

Huren op het High Tech park van Den Bosch

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!