Kantoorruimte huren Den Bosch, Hambakenwetering 10

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hambakenwetering 10 in Den Bosch

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hambakenwetering in ‘s-Hertogenbosch

Op het bedrijventerrein-Noord staat dit kantoorgebouw gevestigd. Het bedrijfspand staat hier sinds 1987 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2737 m2, verdeeld over een begane grond en twee verdiepingen. Meerdere zakelijke dienstverleners hebben zich hier gevestigd. Het kantoorpand is gelegen op het ‘High Tech Park’ van den Bosch. Het beschikt over vele grote kantoorruimten die starten vanaf 339 m2. 

Huurprijzen

De huurprijs van een kantoorruimte op maat bedraagt €75,- per m2 per jaar en is daarmee marktconform. Op dit moment zijn er veel grote ruimten beschikbaar, namelijk; 339 m2, 356 m2, 592 m2, 775 m2, 830 m2. Voor de op dit moment kleinste ruimte betaal je €3107,50 per maand en dat voor 339 m2! Wanneer je vragen hebt over deze kantoorruimten, neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijk, moderne entree en parkeerplaatsen

Het pand is modern en luxe aan de binnenkant opgesteld, en heeft mede daardoor een mooie entree. Dit heeft een groot voordeel, zo kun je hier altijd mensen ontvangen en daarna gebruik maken van de aanwezige vergaderzaal. Wat ook handig is binnen dit kantoorgebouw, is dat je 24/7 toegang hebt tot je eigen kantoorruimte. Dus mocht je ’s avonds willen vergaderen of bijvoorbeeld je spullen zijn vergeten, is dat hier geen probleem. Wanneer je met de auto komt kun je gebruik maken van de aanwezige parkeerplekken.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein in Den Bosch is direct gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen-Waalwijk-’s-Hertogenbosch). Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan hoef je maar 3 minuten te lopen vanaf de bushalte naar je eigen kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt aan de zichtzijde van het bedrijventerrein. Mocht je in de pauze zin hebben in een lekkere lunch of een goede kop koffie? Geen probleem, in de nabije omgeving liggen verschillende restaurants.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hambakenwetering in ’s-Hertogenbosch?

Zie jij jou zelf ook al in deze mooie grote ruimten zitten met toegang tot vele services? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

O

Betaalbaar.

Ze hebben het gebouw in praktische ruimtes opgedeeld.

I

Huren op het High Tech park van Den Bosch

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hambakenwetering 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen