Kantoorruimte huren Den Bosch, Europalaan 6

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte 's-Hertogenbosch, Europalaan 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation 's-Hertogenbosch Oost 29 min. lopen (2,3 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (83 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Europalaan 6 in Den Bosch

Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch? Stop dan met zoeken, wij hebben het perfecte kantoorgebouw voor jou gevonden! Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar dat zie je niet terug aan de uitstraling. Het representatieve kantoorpand heeft is pas geleden volledig gerenoveerd. Mede daardoor heeft het kantoorpand een moderne uitstraling met een nette entree en veel lichtinval.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar, beide gevestigd op de begane grond. De kantoorruimten vallen onder een speciaal kantoorconcept, namelijk kant-en-klare units. Dat houdt in dat jij je nergens geen zorgen meer om hoeft te maken en direct aan de slag kunt. 1 kantoorruimte heeft een oppervlakte van 128 m2 en is te huren voor €2150,- in de maand. De andere kantoorkamer heeft een oppervlakte van 38 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €625,-.

Vergaderruimten, restaurant en een gym

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Europalaan in Den Bosch, maak je daarnaast ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo kun je online een vergaderruimte reserveren en is er een gym aanwezig voor wat beging na werktijd. Het restaurant is echt een pluspunt in het kantoorpand. Dagelijks zorgen zij er voor dat de koffie/thee klaar staat, er een gezond en vers ontbijtje kan worden gegeten voor een goede start van de dag en in de middag je kunt genieten van een heerlijke lunch. Dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar, de A2, A59 en A65 liggen namelijk naast het kantoorpand. Binnen enkele minuten vanaf jou werkplek bereik jij de op/afritten van bovengenoemde snelwegen. Ook met het openbaar vervoer is het makkelijk om jouw werkplek te bereiken, de bushalte ‘Europalaan’ ligt namelijk op een afstand van 2 minuten lopen. Deze lijn is aangesloten op het treinstation ’S-Hertogenbosch Oost.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? En zie je het wel zitten om direct aan de slag te gaan in jouw nieuwe kantoorunit? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Europalaan.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Een gaaf kantoorpand met een representatieve en moderne uitstraling, WAUW!

M

leuke concepten, wij zijn erg enthousiast

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Europalaan 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner