Super deal

Den Bosch, Europalaan 6

5232 BC Den Bosch

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch? Stop dan met zoeken, wij hebben het perfecte kantoorgebouw voor jou gevonden! Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar dat zie je niet terug aan de uitstraling. Het representatieve kantoorpand heeft is pas geleden volledig gerenoveerd. Mede daardoor heeft het kantoorpand een moderne uitstraling met een nette entree en veel lichtinval.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar, beide gevestigd op de begane grond. De kantoorruimten vallen onder een speciaal kantoorconcept, namelijk kant-en-klare units. Dat houdt in dat jij je nergens geen zorgen meer om hoeft te maken en direct aan de slag kunt. 1 kantoorruimte heeft een oppervlakte van 128 m2 en is te huren voor €2150,- in de maand. De andere kantoorkamer heeft een oppervlakte van 38 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €625,-.

Vergaderruimten, restaurant en een gym

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Europalaan in Den Bosch, maak je daarnaast ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo kun je online een vergaderruimte reserveren en is er een gym aanwezig voor wat beging na werktijd. Het restaurant is echt een pluspunt in het kantoorpand. Dagelijks zorgen zij er voor dat de koffie/thee klaar staat, er een gezond en vers ontbijtje kan worden gegeten voor een goede start van de dag en in de middag je kunt genieten van een heerlijke lunch. Dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar, de A2, A59 en A65 liggen namelijk naast het kantoorpand. Binnen enkele minuten vanaf jou werkplek bereik jij de op/afritten van bovengenoemde snelwegen. Ook met het openbaar vervoer is het makkelijk om jouw werkplek te bereiken, de bushalte ‘Europalaan’ ligt namelijk op een afstand van 2 minuten lopen. Deze lijn is aangesloten op het treinstation ’S-Hertogenbosch Oost.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? En zie je het wel zitten om direct aan de slag te gaan in jouw nieuwe kantoorunit? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Europalaan.

Europalaan 6 Europalaan 6 Den Bosch Toplocatie!

2 beoordelingen Europalaan

Een gaaf kantoorpand met een representatieve en moderne uitstraling, WAUW!

leuke concepten, wij zijn erg enthousiast

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!