Den Bosch, Europalaan 2

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar is pas geleden volledig gerenoveerd. Het kenmerkt zich voornamelijk door de moderne uitstraling en de wit/blauwe kleuren. De kantoorruimten zijn erg populair, dit komt mede door de gunstige ligging en alle bijkomende services en faciliteiten.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn nog meerder kantoorruimten beschikbaar, verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De kantoorkamers zijn van een uniek kantorenconcept, je huurt namelijk op deze locatie kant-en-klare kantoorunits. Dus ben jij snel op zoek? Of wil jij verder geen extra werk hebben aan de kantoorunit? Dan is dit helemaal wat voor jou! Er zijn op dit moment nog 5 kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 35 m2, dit is voor 2 tot 4 personen. Meer ruimte nodig voor jou en je collega’s? Deel verhuur is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Vergaderruimten, restaurant en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Europalaan in Den Bosch, maak je naast de kant-en-klare kantoorunits ook gebruik van vele services en faciliteiten. Denk hierbij aan razend snel internet, een gym en een vergaderruimte. Ook is er in het pand een restaurant, een plek waar je ’s ochtends terecht kunt voor een heerlijk ontbijtje of in de middag voor een verse lunch. Reis je met de auto naar je werkplek? Voor slechts €20,- in de maand ben jij iedere ochtend verzekerd van een parkeerplek op de parkeerplaats naast het kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid

Of je nou met het openbaar vervoer naar je werkplek reist of met de auto, beide gevallen is erg gunstig. De dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op een korte loopafstand van 1 minuut te bereiken vanaf jouw werkplek. De A2 loop langs het kantoorgebouw en ook de A50 en A65 liggen in de nabije omgeving, vanaf de afrit ben jij dus binnen enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch?

Zie jij het wel zitten om een kant-en-klare kantoorruimte te huren aan de Europalaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Europalaan.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!