Kantoorruimte huren Den Bosch, Daviottenweg 40

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Daviottenweg 40 in Den Bosch

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Daviottenweg (West)

Altijd al willen werken in de gezellige stad Den Bosch maar nog geen geschikte ruimte kunnen vinden? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorpand. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1965. Het gebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2609 m2. 

Huurprijzen, kantoor Daviottenweg, Den Bosch

Huren kan in dit kantoorpand al per maand maar ook voor een langere periode waar je profiteert van een lagere huurprijs. Ook qua metrage biedt deze vestiging flexibiliteit. Er zijn zowel werkplekken als afgesloten kantoorruimten te huur. Huurprijzen zijn in overleg bespreekbaar. Neem contact op met onze vastgoedconsultants voor meer informatie. 

Daviottenweg: snelle WiFi-verbinding en vergaderruimte 

De huurprijzen in dit kantoorpand zijn inclusief servicekosten. Dat wil zeggen dat je gebruik maakt van een snelle WiFi-verbinding en van de aanwezige vergaderruimte. Laatstgenoemde is ook ideaal voor het houden van meetings of het geven van een presentatie. Daarnaast is er ook nog een pantry in het kantoorpand aanwezig en heb jij als huurder 24 uur per dag toegang tot jouw kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid, Daviottenweg, Den Bosch

De bereikbaarheid van dit kantoorpand, gelegen in de buurt De Rietvelden-Oost, is uitstekend. Met de auto ben je vanaf de A59, A65 en A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste reizen naar bushalte Simon Stevinweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 10 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Daviottenweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Daviottenweg in Den Bosch? Neem dan contact met ons op om een rondleiding in te plannen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

De ruimtes zijn hier leuk opgezet, een gezellige indeling maar toch professioneel.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Daviottenweg 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen