Den Bosch, Amerikastraat 3

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Amerikastraat (Noord)

Of je nou een starter bent, een kleine onderneming hebt of een multinational onder je hoede hebt: aan de Amerikastraat in Den Bosch huur je een kantoorruimte die perfect past bij de wensen en behoeften van jou en je medewerkers. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1990 met een totale gebruiksoppervlakte van 1847 m2. Diverse bedrijven huren momenteel al een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan adviesbureaus en financiële holdings.

Huurprijzen, kantoor Amerikastraat, Den Bosch

Je huurt in dit kantoorpand financieel het meest aantrekkelijk als je besluit kantoorruimte voor minimaal 1 jaar te huren. Heb je toch liever een flexibele huurperiode? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden! Momenteel is er nog 1 kantoorruimte beschikbaar. Dit betreft een ruimte van 92 m2. Deze ruimte is te huur voor een huurprijs van €125,- per m2 per jaar.

Amerikastraat: espressobar, fitnessruimte en vergaderruimte

Naast het gemak van een eigen moderne kantoorruimte, maak je in dit kantoorpand in Den Bosch ook gebruik van een aantal luxe voorzieningen. Er is namelijk een espressobar waar je terecht kunt voor een heerlijke kop koffie. Daarnaast is er een restaurant aanwezig in het kantoorpand. Hier kun je ontbijten, lunchen en dineren. Tevens is het kantoorpand voorzien van een fitnessruimte, een fijne plek om even het hoofd leeg te maken na of voor een lange dag werken. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorpand inclusief de mogelijkheid om elektrische auto’s op te laden.

Locatie en bereikbaarheid, Amerikastraat, Den Bosch

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Bedrijventerrein De Herven, is prima bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorpand prima toegankelijk. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op een afstand van 2,4 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om te bus te nemen richting bushalte Europalaan. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 1 minuut. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A2, A59 en A65. Vanaf deze snelwegen ben je in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amerikastraat?

Wil jij graag een kantoorruimte of kantoorruimte op maat huren in dit kantoorgebouw aan de Amerikastraat? Plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Amerikastraat

De gezamenlijke lunch is gezellig, makkelijk om zo in contact te komen met andere ondernemers. Je kunt hier zelfs naar werktijd sporten, hoe handig is dit?

Ondanks het overheersend blauw, hangt er een prettige sfeer!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!