Kantoorruimte huren Delft, Schieweg 93

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schieweg 93 in Delft

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Delft!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schieweg in Delft

Opzoek naar een kantoorruimte aan de Schieweg in Delft? ‘Het is één zeer populaire locatie met passende kantoorruimte voor ieder bedrijf,' luidt het motto binnen dit kantoorgebouw. Er is hier plek voor zzp'ers en kleine ondernemingen maar ook voor bedrijven met 30 medewerkers. Het kantoorpand staat hier al sinds 1982 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 10.173 m2!

Huurprijzen

Je huurt hier een kantoorkamer vanaf 18 m2 tot 100 m2, daarnaast is er kantoorruimte op maat tot 250 m2 beschikbaar. Alle kantoorruimten zijn volledig gerenoveerd, gemeubileerd en voorzien van een pantry. In principe huur je hier een kantoorruimte voor de lange termijn, maar in overleg is een flexibele huurovereenkomst ook bespreekbaar. Op deze zakelijke locatie, met veel bedrijven in de omgeving, huurt u al een kantoorkamer vanaf €365,- per maand. 

Vergaderruimte, loungeruimte en parkeerruimte aanwezig in Delft

Als je besluit een kantoorruimte te huren aan de Schieweg in Delft, maak je ook gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Er is een vergaderruimte, een Business Lounge en een parkeerplaats. Bovendien heeft u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte, handig wanneer je buiten kantooruren je werk wil afmaken. Bij de entree van het kantoor is een bemande receptie. Zij kunnen je hier ondersturen in zaken zoals telefoon beantwoording en postverwerking. Ook is er glasvezel internet aanwezig, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je werkplek wilt reizen ben je slechts 2,3 kilometer onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Met het openbaar vervoer wordt het wel iets lastiger. Het treinstation Delft Zuid is iets meer dan een kwartiertje lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schieweg in Delft?

Ben jij enthousiast over de het huren van een gemeubileerde kantoorruimte aan de Schieweg in Delft? Kom dan nu het pand met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

O

Mooie kantoorlocatie met een afgesloten parkeerterrein.

B

Super locatie, goede bereikbaarheid voor het ontvangen van gasten.

Y

Prettig kantoorgebouw met voldoende parkeergelegenheid.

T

Goed bereikbaar, ruim voldoende parkeerplaatsen en goede voorzieningen!

Niets op te merken aan dit kantoorpand.

R

Creatief concept!

Hier zul je vast veel creatieve ideeën opdoen!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schieweg 93

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen