Delft, Schieweg 93

2627 AT Delft

4 (5)

Kantoorruimte huren aan de Schieweg in Delft

Opzoek naar een kantoorruimte aan de Schieweg in Delft? ‘Het is één zeer populaire locatie met passende kantoorruimte voor ieder bedrijf,' luidt het motto binnen dit kantoorgebouw. Er is hier plek voor zzp'ers en kleine ondernemingen maar ook voor bedrijven met 30 medewerkers. Het kantoorpand staat hier al sinds 1982 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 10.173 m2!

Huurprijzen

Je huurt hier een kantoorkamer vanaf 18 m2 tot 100 m2, daarnaast is er kantoorruimte op maat tot 250 m2 beschikbaar. Alle kantoorruimten zijn volledig gerenoveerd, gemeubileerd en voorzien van een pantry. In principe huur je hier een kantoorruimte voor de lange termijn, maar in overleg is een flexibele huurovereenkomst ook bespreekbaar. Op deze zakelijke locatie, met veel bedrijven in de omgeving, huurt u al een kantoorkamer vanaf €310,- per maand.

Vergaderruimte, loungeruimte en parkeerruimte aanwezig in Delft

Als je besluit een kantoorruimte te huren aan de Schieweg in Delft, maak je ook gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Er is een vergaderruimte, een Business Lounge en een parkeerplaats. Bovendien heeft u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte, handig wanneer je buiten kantooruren je werk wil afmaken. Bij de entree van het kantoor is een bemande receptie. Zij kunnen je hier ondersturen in zaken zoals telefoon beantwoording en postverwerking. Ook is er glasvezel internet aanwezig, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je werkplek wilt reizen ben je slechts 2,3 kilometer onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Met het openbaar vervoer wordt het wel iets lastiger. Het treinstation Delft Zuid is iets meer dan een kwartiertje lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schieweg in Delft?

Ben jij enthousiast over de het huren van een gemeubileerde kantoorruimte aan de Schieweg in Delft? Kom dan nu het pand met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Delft, Schieweg 93 Schieweg 93 Delft Toplocatie!

3D Viewer Schieweg

5 beoordelingen Schieweg

Mooie kantoorlocatie met een afgesloten parkeerterrein.

Super locatie, goede bereikbaarheid voor het ontvangen van gasten.

Prettig kantoorgebouw met voldoende parkeergelegenheid.

Goed bereikbaar, ruim voldoende parkeerplaatsen en goede voorzieningen! Niets op te merken aan dit kantoorpand.

Creatief concept!

Hier zul je vast veel creatieve ideeën opdoen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!