Delft, Rotterdamseweg 380

5 (1)
  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 2.347 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Rotterdamseweg (Ruiven)

Op bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid in Delft bevinden zich meerdere kantoorpanden en bedrijfshallen waaronder dit kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in 1982 en heeft een totale oppervlakte van 5034 m2 dat onderverdeeld is in 4 verdiepingen. Op dit bedrijventerrein aan de Rotterdamseweg in Delft is er naast zaken ook tijd voor ontspanning en plezier, bijvoorbeeld bij bar Atmosfeer of restaurant Rust Food.

Huurprijzen, kantoor Rotterdamseweg, Delft

Binnen dit kantoorpand op het bedrijventerrein aan de Rotterdamseweg is alleen nog kantoorruimte te huur op de 3e verdieping. Het betreft een oppervlakte van 1128 m2. Je huurt hier kantoorruimte op maat voor slechts €110,- per m2 per jaar. Deelverhuur voor deze verdieping is mogelijk, neem voor de mogelijkheden gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Rotterdamseweg: pantry en voldoende parkeerplaatsen

In en om dit kantoorgebouw in Delft kun je gebruik maken van diverse services die het huren hier zeer aangenaam maken. Zo beschikt het kantoorpand over een lift wat handig kan zijn wanneer je besluit op de derde verdieping een kantoorruimte te huren. Naast de lift kun je ook gebruik maken van een pantry, fietsenstalling en is er voldoende parkeergelegenheid.

Locatie en bereikbaarheid, Rotterdamseweg, Delft

Vanaf de snelweg A13 bij afslag Delft-Centrum en Delft-Zuid bereik je binnen enkele minuten bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid. Reis je liever met het openbaar vervoer? Voor de deur van het kantoorgebouw ligt een bushalte waar je via buslijnen 129 en 201 Delft Centraal snel bereikt. Vanaf Delft Centraal is er een rechtstreekse treinverbinding richting Rotterdam en Schiedam.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rotterdamseweg?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Delft voor een aantrekkelijke prijs dat ook nog eens goed bereikbaar is? Plan dan gratis en vrijblijvend een rondleiding in en ga een kijkje nemen!

1 beoordelingen Rotterdamseweg

Gave werkboxen!!!!!!!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!