Kantoorruimte huren Delft, Olof Palmestraat 20-26

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Olof Palmestraat 20-26 in Delft

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 14 personen
  Huurprijs: € 1.865 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 382 m2
  Huurprijs: € 6.050 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 452 m2
  Huurprijs: € 7.160 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Olof Palmestraat in Delft

Ben jij op zoek naar een moderne en comfortabele kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een perfecte ligging en zichtlocatie, namelijk direct aan de A13 en de IKEA. Naast je kantoorruimte maak je op deze locatie ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 grote kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder een oppervlakte van 383. Deze kantoorunit is te huur voor een maandelijks bedrag van €4297,-. Ben je op zoek naar een grotere ruimte voor jou onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 474 m2, te huur voor €5332,- per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een grote kantoorruimte te huren met een oppervlakte van maar liefst 772 m2, voor een maandelijks bedrag van €8685,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Ook heb je op deze locatie de mogelijkheid om smartoffices te huren, geschikt van 2 tot en met 14 personen, bekijk het actuele aanbod hier onder!

Een receptie, parkeergelegenheid en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je werkplek, ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een receptie aan, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere werkzaamheden van je overnemen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze voor een maandelijks bedrag van €45,- huren aan de voorzijde van het kantoorpand. Daarnaast kun je 24/7 gebruik maken van jou werkplek, ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een perfecte ligging, namelijk aan de A13. Het kantoorpand is erg goed zichtbaar voor de duizenden automobilisten die hier dagelijks langsrijden. Wanneer jij als organisatie graag gezien wilt worden, is dit zeker een goede locatie! Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorkamer? Naast het kantoorpand vind je een bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Delft.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft?

Zie jij alleen maar voordelen bij het huren van een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Modern en zakelijk businesscenter, erg toegankelijk!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Olof Palmestraat 20-26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen