Delft, Olof Palmestraat 20-26

Kantoorruimte huren aan de Olof Palmestraat in Delft

Ben jij op zoek naar een moderne en comfortabele kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een perfecte ligging en zichtlocatie, namelijk direct aan de A13 en de IKEA. Naast je kantoorruimte maak je op deze locatie ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 grote kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder een oppervlakte van 383. Deze kantoorunit is te huur voor een maandelijks bedrag van €4297,-. Ben je op zoek naar een grotere ruimte voor jou onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 474 m2, te huur voor €5332,- per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een grote kantoorruimte te huren met een oppervlakte van maar liefst 772 m2, voor een maandelijks bedrag van €8685,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Ook heb je op deze locatie de mogelijkheid om smartoffices te huren, geschikt van 2 tot en met 14 personen, bekijk het actuele aanbod hier onder!

Een receptie, parkeergelegenheid en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je werkplek, ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een receptie aan, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere werkzaamheden van je overnemen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze voor een maandelijks bedrag van €45,- huren aan de voorzijde van het kantoorpand. Daarnaast kun je 24/7 gebruik maken van jou werkplek, ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een perfecte ligging, namelijk aan de A13. Het kantoorpand is erg goed zichtbaar voor de duizenden automobilisten die hier dagelijks langsrijden. Wanneer jij als organisatie graag gezien wilt worden, is dit zeker een goede locatie! Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorkamer? Naast het kantoorpand vind je een bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Delft.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft?

Zie jij alleen maar voordelen bij het huren van een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat in Delft? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Olof Palmestraat.

Olof Palmestraat 20-26 Olof Palmestraat 20-26 Delft Toplocatie!

1 beoordelingen Olof Palmestraat

Modern en zakelijk businesscenter, erg toegankelijk!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!