Kantoorruimte huren Delft, Kalfjeslaan 2

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kalfjeslaan 2 in Delft

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Delft!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kalfjeslaan 2 in Delft

In dit moderne kantoorpand aan de Kalfjeslaan in Delft huur je grote kantoorruimten. Dit gebouw dat in 1981 gebouwd is heeft een totale  oppervlakte van maar liefst 4572 m2. Met een grote parkeerplaats rond om het gebouw en veel grote raampartijen geeft dit een zakelijke uitstraling en dus ook een goede locatie om eventuele zakenpartners te ontvangen.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. Het zijn grote oppervlakten die volledig naar eigen smaak kunnen worden ingericht. Zo is de grootste beschikbare kantoorunit 840 m2. Voor een maandelijks bedrag van €7000,- huur jij deze unit op deze fantastische plek. Ben je toch opzoek naar een kleinere kantoorruimte? Je hebt ook de mogelijkheid om 174 m2 te huren voor een €1450,- in de maand. Vraag naar onze vastgoedconsultants voor de overige mogelijkheden. 

Een receptie en pantry

Het kantoorpand aan de Kalfjeslaan 2 heeft bij binnenkomst een royale entree. Hier tref je ook de aanwezige receptie. De medewerkers kunnen je op doordeweekse dagen ondersteunen in verschillende werkzaamheden, zoals postverwerking en binnenkomende telefonie. In het kantoorpand is ook een luxe pantry aanwezig waar jij gebruik van kunt maken. Een ideale plek om in de middag je lunch voor te bereiden en jezelf te voorzien van een kopje koffie of thee. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit pand in Delft is ideaal. Het is zowel met de auto als met het openbaarvervoer makkelijk en snel bereikbaar. Het  kantoorpand ligt nabij het NS Station Delft-Zuid, waar ook meerdere opstapplaatsen zijn voor de bus. In de omgeving van het kantoorpand zijn vele andere ondernemingen gevestigd en zijn er op korte loopafstand verschillende cafés en supermarkten bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kalfjeslaan in Delft?

Ben je enthousiast geworden over het huren aan de Kalfjeslaan in Delft? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een kantoorruimte. Door de gemaakte afspraken met verhuurders, ben je ons niet verschuldigd.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Elke dag wordt je hier begroet door de vriendelijke receptionisten.

Elke dag start je de dag met een lach op je gezicht, dat wil toch iedereen?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kalfjeslaan 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen