Kantoorruimte huren Delft, Brassersplein 2

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brassersplein 2 in Delft

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 421 m2
  Huurprijs: € 4.085 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Brassersplein (Vrijenban)

Het kantoorgebouw aan het Brassersplein in Delft bestaat uit een totale gebruikersoppervlakte van 13.331 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 1994 en biedt momenteel huisvesting aan diverse bedrijven. Kenmerkend voor het kantoorpand is de uitstekende bereikbaarheid, gelegen op een schitterende zichtlocatie naast de A13. Diverse bedrijven als Wincor Nixdorf, Emerson, Logicalis SMC, Tam Tam en Brightsight zijn in de nabije omgeving gevestigd. 

Huurprijzen, kantoor Brassersplein, Delft

In dit moderne kantoorgebouw huur je normaal gesproken kantoorruimte op maat. De huurprijs van kantoorruimte op maat bedraagt €115,- per m2 per jaar. Normaal gesproken huur je kantoorruimte in dit pand voor de lange termijn. Huren voor een kortere periode? Dat is eventueel bespreekbaar. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 421 m2. Meer informatie over de mogelijkheden in dit kantoorpand? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Brassersplein: afgesloten parkeervoorziening en een lift 

Dit kantoorgebouw aan het Brassersplein in Delft beschikt over alle standaard voorzieningen. Zo heeft het kantoorpand een eigen afgesloten parkeervoorziening waar jij gemakkelijk en veilig jouw auto kunt parkeren. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een liftinstallatie. Ideaal als jij besluit kantoorruimte te huren op de 5e verdieping. Verder zitten de kosten voor de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, Brassersplein, Delft 

Dit kantoorpand, gelegen in de Indische Buurt-Noord, kent een uitstekende bereikbaarheid. Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit de ideale werklocatie. Het dichtstbijzijnde treinstation is treinstation Delft, dit station ligt op een afstand van 2,6 kilometer van het kantoorgebouw. Reis je iedere dag met de auto naar je werk? Dan ben je van zowel de A13, A4 als A12 in minder van 10 minuten op kantoor. In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je vele horecagelegenheden waar jij tussen de middag gezellig een broodje kunt eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Brassersplein?

Is jouw bedrijf groeiende en denk jij dat je vanaf 2018 wel een grote kantoorruimte kunt gebruiken? Plan dan direct een rondleiding in en ontdek alle mogelijkheden!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

U

Zou het als verhuurders iets moderner hebben ingericht, kan wel een fris tintje gebruiken.

T

Voldoende parkeergelegenheid bij dit pand.

Ideale locatie langs de snelweg, goed bereikbaar.

D

Mooie grote kantoorruimten, voor ons net iets te ruim!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Brassersplein 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen