Delft, Brassersplein 2

4 (3)
  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 2.150 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Brassersplein (Vrijenban)

Het kantoorgebouw aan het Brassersplein in Delft bestaat uit een totale gebruikersoppervlakte van 13.331 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 1994 en biedt momenteel huisvesting aan diverse bedrijven. Kenmerkend voor het kantoorpand is de uitstekende bereikbaarheid, gelegen op een schitterende zichtlocatie naast de A13. Diverse bedrijven als Wincor Nixdorf, Emerson, Logicalis SMC, Tam Tam en Brightsight zijn in de nabije omgeving gevestigd.

Huurprijzen, kantoor Brassersplein, Delft

In dit moderne kantoorgebouw huur je normaal gesproken kantoorruimte op maat. Vanwege de vele belangstelling zijn er pas kantoorruimten te huur vanaf 2018. De huurprijs van kantoorruimte op maat bedraagt €100,- per m2 per jaar. Normaal gesproken huur je kantoorruimte in dit pand voor de lange termijn. Huren voor een kortere periode? Dat is eventueel bespreekbaar. Meer informatie over de mogelijkheden in dit kantoorpand? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Brassersplein: afgesloten parkeervoorziening en een lift

Dit kantoorgebouw aan het Brassersplein in Delft beschikt over alle standaard voorzieningen. Zo heeft het kantoorpand een eigen afgesloten parkeervoorziening waar jij gemakkelijk en veilig jouw auto kunt parkeren. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een liftinstallatie. Ideaal als jij besluit kantoorruimte te huren op de 5e verdieping. Verder zitten de kosten voor de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Brassersplein, Delft

Dit kantoorpand, gelegen in de Indische Buurt-Noord, kent een uitstekende bereikbaarheid. Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit de ideale werklocatie. Het dichtstbijzijnde treinstation is treinstation Delft, dit station ligt op een afstand van 2,6 kilometer van het kantoorgebouw. Reis je iedere dag met de auto naar je werk? Dan ben je van zowel de A13, A4 als A12 in minder van 10 minuten op kantoor. In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je vele horecagelegenheden waar jij tussen de middag gezellig een broodje kunt eten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Brassersplein?

Is jouw bedrijf groeiende en denk jij dat je vanaf 2018 wel een grote kantoorruimte kunt gebruiken? Plan dan direct een rondleiding in en ontdek alle mogelijkheden!

3 beoordelingen Brassersplein

Zou het als verhuurders iets moderner hebben ingericht, kan wel een fris tintje gebruiken.

Voldoende parkeergelegenheid bij dit pand.

Ideale locatie langs de snelweg, goed bereikbaar.

Mooie grote kantoorruimten, voor ons net iets te ruim!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!