Kantoorruimte huren Assen, Stationsplein 10-14

Voorzieningen
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 10-14 in Assen

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 515 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 286 m2
  Huurprijs: € 4.409 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 319 m2
  Huurprijs: € 4.918 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein 10-14 in Assen

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Assen? Dan gaat dit toffe kantoorpand bij jou in de smaak vallen! Dit opvallende gebouw zit tegenover het vernieuwde station Assen Centraal. Jouw toekomstige werkplek is dus een echte blikvanger van Assen. De verdiepingen zijn onlangs gerenoveerd. Je geniet dus van gloednieuwe sanitair en toffe pantry’s. Meer weten over dit kantoor? Lees snel verder!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn verschillende kantoorunits beschikbaar! Huur jij een kantoorkamer van 33 m2? Dan betaal je € 515,- per maand. Er zijn ook grotere kantoren beschikbaar in Assen. De ruimte van 286 m2 huur je voor € 4.409,- per maand. Of kies jij voor een ruimte van 319 m2? Dan betaal je € 4.918,- per maand. Met deze all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent. Je komt niet voor onverwacht hogere kosten te staan.

Geniet in het gezellige centrum van Assen

Huur jij een kantoorruimte aan het Stationsplein in Assen? Dan profiteer je van de faciliteiten. In het gebouw zit een restaurant. Hier eet jij een verse lunch. Maak daarnaast gebruik van de meetingruimte in dit kantoor. Vanaf de geweldige locatie van dit kantoor loop je zo naar het centrum van Assen. Hier zijn meerdere horecagelegenheden en winkels waar je kan ontspannen. Eet jij een zakelijke lunch of ga je na werktijd een borrel drinken? Het is allemaal mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

In Assen ben je voor zowel eigen vervoer als met het OV goed bereikbaar. De autosnelweg A28 zit op 5 minuten rijden. Huur jouw eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder dit kantoor voor € 750,- (exclusief BTW) per jaar. Daarnaast is het OV ook een uitstekende optie om van en naar jouw toekomstige werkplek te reizen. Vanaf het kantoor kijk je uit over Assen Centraal. Dit maakt het kantoor een fijne plek om met het OV heen te reizen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stationsplein 10-14 in Assen?

Wil jij graag 1 van de opties huren in dit kantoorgebouw aan het Stationsplein in Assen? Om alvast een voorproefje te krijgen maak je gemakkelijk een afspraak voor een rondleiding. Wie weet ben jij binnenkort de nieuwe huurder van deze kantoorruimte. Heb je andere vragen over deze kantoorunit? Neem dan contact met onze experts!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 10-14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen