VERHUURD

Kloekhorststraat 29

  • Vergaderplek

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Assen!

Kantoorruimte vanaf 15 m2 te huur in dit business center in Assen!

Dit business center ligt in het centrum van Assen, een uitstekend bereikbare locatie in Drenthe. Een ideale plek om te werken als zzp'er of starter maar er is ook ruimte voor grotere ondernemingen. Naast een eigen kantoorruimte, heeft u hier veel mogelijkheden om te netwerken. Een prima plek dus!

Een kantoorkamer vanaf 15 m2 te huur; een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 beschikbaar

Op deze centrumlocatie in Assen huurt u een kantoorkamer met een metrage vanaf 15 m2. Behoefte aan een grotere ruimte? Dan huurt u hier een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe gaat u een huurovereenkomst voor 1 jaar aan. Liever meer flexibiliteit? Dit is in overleg eventueel bespreekbaar.

Voordelig kantoorruimte huren in dit eigentijdse kantoorgebouw in Assen

U huurt hier al een kantoorkamer vanaf €199,- per maand. En dat is niet duur, gezien de moderne uitstraling van het kantoorgebouw en de uitstekende toegankelijkheid van de locatie. Ov-punten zijn in de nabijheid en de snelweg A28 is ook snel te bereiken.

Hoe zit het met de services? En over welke faciliteiten kan ik beschikken? 

Behoefte aan draadloos internet op uw kantoorruimte? Aanwezig! Hecht u veel waarde aan netwerken? Hier heeft u de ruimte om samen ervaringen te delen en wellicht om samen te werken! Vergadert u veel? Er is vergaderruimte aanwezig! Komt u met eigen vervoer? Er is voldoende parkeerruimte aanwezig in de omgeving!

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor!

Overtuigd? Plan bij SKEPP gratis (!) een rondleiding in. Dit doet u via het menu, dat zich rechts op deze pagina bevindt. Bekijk uw nieuwe kantoorruimte en zie de voordelen binnen dit kantoorgebouw!

Kantoorkamers te huur in dit business center te Assen Kloekhorststraat 29 Assen Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat