Assen, Kloekhorststraat 29

5 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

Kantoorkamers

vanaf € 250 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kloekhorststraat in Assen

Een kantoorruimte huren aan de Kloekhorsstraat in Assen? Dit business center ligt in het centrum van Assen, een uitstekend bereikbare locatie in Drenthe. Een ideale plek om te werken als zzp'er of starter maar er is ook ruimte voor grotere ondernemingen. Het kantoorpand is gebouwd in 1984 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1860 m2. Naast een eigen kantoorruimte, heb je hier veel mogelijkheden om te netwerken. Een prima plek dus!

Huurprijzen

Op deze centrumlocatie in Assen huur je een kantoorkamer met een metrage vanaf 15 m2. Behoefte aan een grotere ruimte? Dan huurt u hier een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe ga je een huurovereenkomst voor 1 jaar aan. Liever meer flexibiliteit? Dit is in overleg eventueel bespreekbaar.Je huurt hier al een kantoorkamer vanaf €199,- per maand. En dat is niet duur, gezien de moderne uitstraling van het kantoorgebouw en de uitstekende toegankelijkheid van de locatie.

Parkeerplekken, bedrijfsrestaurant en netwerken

Behoefte aan draadloos internet op je kantoorruimte aan de Kloekhorststraat in Assen? Aanwezig! Hecht je veel waarde aan netwerken? Hier heb je de ruimte om samen ervaringen te delen en wellicht om samen te werken! Vergader je veel? Er is vergaderruimte aanwezig! Ook zijn er verder nog parkeerplekken achter het kantoorpand gelegen en is er een bedrijfsrestaurant waar je lekker in de middag je lunch kan halen.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Wanneer je graag met het openbaarvervoer naar je kantoor wil reizen is zeker mogelijk. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het slechts 2 minuten lopen. Met de bus naar het treinstation is het maar 5 minuten reizen. Wanneer je de snelweg verlaat is het maar 8 minuten rijden, ideaal toch? De locatie van het pand zoals eerder genoemd is top. Het pand is midden in het centrum van Assen gevestigd en heeft vele cafés, restaurants en winkels in de buurt zitten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kloekhorststraat in Assen?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de kloekhorststraat in Assen? Plan dan nu gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Kloekhorststraat

Top plek voor starters!

Goedkope kantoorruimte met voldoende faciliteiten op een ideale locatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!