Kantoorruimte huren Assen, Kloekhorststraat 29

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Printen
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kloekhorststraat 29 in Assen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Assen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kloekhorststraat in Assen

Een kantoorruimte huren aan de Kloekhorsstraat in Assen? Dit business center ligt in het centrum van Assen, een uitstekend bereikbare locatie in Drenthe. Een ideale plek om te werken als zzp'er of starter maar er is ook ruimte voor grotere ondernemingen. Het kantoorpand is gebouwd in 1984 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1860 m2. Naast een eigen kantoorruimte, heb je hier veel mogelijkheden om te netwerken. Een prima plek dus!

Huurprijzen

Op deze centrumlocatie in Assen huur je een kantoorkamer met een metrage vanaf 15 m2. Behoefte aan een grotere ruimte? Dan huurt u hier een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. In principe ga je een huurovereenkomst voor 1 jaar aan. Liever meer flexibiliteit? Dit is in overleg eventueel bespreekbaar.Je huurt hier al een kantoorkamer vanaf €199,- per maand. En dat is niet duur, gezien de moderne uitstraling van het kantoorgebouw en de uitstekende toegankelijkheid van de locatie. 

Parkeerplekken, bedrijfsrestaurant en netwerken

Behoefte aan draadloos internet op je kantoorruimte aan de Kloekhorststraat in Assen? Aanwezig! Hecht je veel waarde aan netwerken? Hier heb je de ruimte om samen ervaringen te delen en wellicht om samen te werken! Vergader je veel? Er is vergaderruimte aanwezig! Ook zijn er verder nog parkeerplekken achter het kantoorpand gelegen en is er een bedrijfsrestaurant waar je lekker in de middag je lunch kan halen.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Wanneer je graag met het openbaarvervoer naar je kantoor wil reizen is zeker mogelijk. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het slechts 2 minuten lopen. Met de bus naar het treinstation is het maar 5 minuten reizen. Wanneer je de snelweg verlaat is het maar 8 minuten rijden, ideaal toch? De locatie van het pand zoals eerder genoemd is top. Het pand is midden in het centrum van Assen gevestigd en heeft vele cafés, restaurants en winkels in de buurt zitten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kloekhorststraat in Assen?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de kloekhorststraat in Assen? Plan dan nu gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Top plek voor starters!

J

Goedkope kantoorruimte met voldoende faciliteiten op een ideale locatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kloekhorststraat 29

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen