Assen, Eemland 3

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Eemland (Assen West)

In dit fraaie kantoorcomplex, gelegen in de buurt Baggelhuizen Zuid, zijn verschillende kantoormetrages beschikbaar. Je huurt dan kantoorruimte in een kantoorgebouw uit 1980 met een totale gebruikersoppervlakte van 1310 m2. Diverse bedrijven zijn al gehuisvest in dit kantoorgebouw, wordt jouw bedrijf de volgende?

Huurprijzen

Op de begane grond van dit kantoorgebouw is nog circa 176 m2 beschikbaar voor de verhuur. De huurprijs van deze ruimte bedraagt €100,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Dit komt neer op een maandelijkse huurprijs inclusief servicekosten van €1980,-. Naast deze ruimte van 176 m2 is er nog een gehele verdieping beschikbaar van 741 m2. Deze ruimte is compleet afgewerkt en is te huur voor een bedrag van €80,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De totale maandelijkse huurprijs van deze ruimte, inclusief servicekosten, bedraagt €7101,25.

Archiefruimte, pantry en grote receptiebalie

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw maak je direct gebruik van vele services en voorzieningen. Zo kun jij ervoor kiezen om naast het huren van kantoorruimte ook archiefruimte te huren. Ideaal voor het opslaan van belangrijke documenten. Verder is er een pantry aanwezig in het kantoorpand en beschikt het over een grote receptiebalie. Dit is een gedeelte receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden. Onder het kantoorpand is een grote parkeergarage waar jij en je gasten gratis kunnen parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen aan de Eemland in Assen, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Zo ligt treinstation Assen op een afstand van 3 kilometer en vind je bushalte Rotonde Hoofdlaan op een loopafstand van 6 minuten. Met de auto is het kantoorpand snel bereikbaar vanaf de A28. Vanaf deze snelweg is het nog slechts 5 minuten rijden naar kantoor. De omgeving van het kantoorgebouw is gezellig en toch ook rustig. Zo kun je na een lange werkdag heerlijk bijkomen bij Theehuis de Boskamp. Dit gezellige, sfeervolle theehuis ligt op een afstand van slechts 800 meter.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eemland?

Zou jij graag kantoorruimte op maat willen huren in Assen? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Eemland in Assen

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Eemland in Assen.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!