VERHUURD

Arnhem Centraal Station, Willemsplein 27

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Arnhem Centraal Station!

Kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Arnhem (Centraal Station)

Wil je een kantoorruimte huren in een uniek kantoorgebouw aan het Willemsplein in Arnhem Centraal Station? Neem dan een kijkje in dit monumentale kantoorpand! Het is een pand met een karakteristieke uitstraling gelegen op een ideale locatie in Arnhem. Het centrum van Arnhem is straks vanaf jouw werkplek lopend makkelijk bereikbaar. Ben je nieuwsgierig wat dit kantoorgebouw jou allemaal meer te bieden heeft? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek en zelf.

Huurprijzen

Op dit moment is er op de eerste verdieping een mooie kantoorruimte beschikbaar van 45 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €795,-. Deze oppervlakte bestaat uit 2 kantoorruimten welke worden afgescheiden door een glazenwand. Daarnaast is er op de 2e verdieping nog een kantoorkamer van 90 m2 te huur. Een fijne plek waar je gebruik maakt van zelfstandige sanitair en luxe pantry. Voor deze oppervlakte betaal je €995,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Willemsplein in Arnhem Centraal Station, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Handig wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden nog even wilt afronden. Daarnaast is er recent gerenoveerd en zijn de verdiepingen voorzien van een nieuwe pantry. Handig voor het zetten van een kopje koffie, het bewaren van je lunch in de koelkast en het afwassen van het gebruikte servies.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeer gunstig. Aan de voorzijde heb je uitzicht op het centraal station en aan de achterzijde op de Korenmarkt. Je bereikt dus heel makkelijk met het openbaar vervoer jouw werkplek. Reis je met de auto? De op- en afritten van de snelwegen A12, A50 en A325 liggen op een korte rijafstand van nog geen kwartier. Vervolgens kun je de auto parkeren in de parkeergarage van het pand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Willemsplein in Arnhem Centraal Station?

Zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Willemsplein in Arnhem Centraal Station? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Willemsplein.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Willemsplein in Arnhem Centraal Station

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Willemsplein in Arnhem Centraal Station.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!