VERHUURD

Arnhem Centraal Station, Oude Kraan 72

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Arnhem Centraal Station!

Kantoorruimte in Arnhem te huur!

Bent u creatief, ondernemend en wilt u een inspirerende werkplek huren? Vestig u dan in dit fraaie kantoor aan de Oude Kraan te Arnhem! Het is het creatief epicentrum van Arnhem. SKEPP biedt hier kantoorruimte, atelierruimte en moderne studio’s te huur aan. Speciaal voor de gedreven ondernemer.

Creatieve ondernemers van Arnhem opgelet (!)

U huurt hier ook een werkplek, voor slechts €150,- per maand. De eerste drie maanden zijn nota bene een gratis proefperiode! Een kantoorunit huurt u vanaf €400,- per maand. er is ook kantoorruimte op maat beschikbaar. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door een pure en rauwe esthetiek. In 2011 werd het pand (voormalig Hoofdkwartier) compleet getransformeerd en een tweede leven ingeblazen. Sindsdien huren ondernemers er diverse kantoorruimten.

Status van deze ruimten in Arnhem en aanwezige voorzieningen

De studio's worden casco opgeleverd, zodat u ze naar eigen wens en smaak kunt inrichten. Uiteraard ondersteunt SKEPP u hier graag bij. Maak gebruik van de voorzieningen binnen dit kantoorpand, zoals vergaderruimte en gratis WiFi.

Ook op zoek in Arnhem naar een hippe plek om te werken?

Zoekt u een werkplek, atelierruimte, moderne studio, kantoorunit of kantoorruimte op maat? In of rondom Arnhem? Plan dan een rondleiding in bij dit kantoorpand bij SKEPP!

Diverse kantoorruimte te huur in het centrum van Arnhem Oude Kraan 72 Arnhem Centraal Station Toplocatie!

2 beoordelingen Oude Kraan

Creatief maar toch zakelijk...

Erg leuke lunchroom aanwezig

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!