Kantoorruimte huren Amsterdam Westpoort, Cacaoweg 20

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Oceaangroep 18 min. lopen (1,5 km)
 • Treinstation Halfweg-Zwanenburg 56 min. lopen (4,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Cacaoweg 20 in Amsterdam Westpoort

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 165 m2
  Huurprijs: € 1.238 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 343 m2
  Huurprijs: € 2.572 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1246 m2
  Huurprijs: € 9.345 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Cacaoweg in Amsterdam (Westpoort)

Aan de Cacaoweg in Amsterdam Westpoort zijn kantoorruimte te huur. Het bedrijfsgebouw genoemd Westpoint Logistiek Centrum is gelegen tussen de 'Amerikahaven' en de 'Afrikahaven', nabij de Ceres Terminals. Op dit moment worden de ruimten vooral gebruikt als distributiecentrum voor verschillende bedrijven. Er zijn namelijk meerdere bedrijfshallen aanwezig die allemaal beschikken over dockshelters met loading docks. Daarnaast zijn er ook kantoorunits.

Huurprijzen

Er zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar aan de Cacaoweg. Zo huur je al een kantoor van 165 m2 voor maar €1237,50 per maand! Meer ruimte nodig? Dan is er ook een kantoorruimte beschikbaar van maar liefst 1246 m2 tegen een maandelijkse vergoeding van €9345,-. De prijzen zijn exclusief servicekosten en BTW. Neem voor de actuele prijsinformatie daarom contact op met onze vastgoedprofessionals.

Een smakelijke ligging en 24-uur toegang

Een kantoorruimte huren aan de Cacaoweg in Amsterdam Westpoort doe je hier. Want niet alleen de straatnaam klinkt al lekker, ook de ligging van het pand geeft je genot. De panden zijn namelijk gelegen tussen de 'Amerikahaven' en de 'Afrikahaven', nabij de Ceres Terminals. Daarom wordt het vooral gebruikt als distributiecentrum. Zo gingen bedrijven zoals DPD en Katoen Natie je al voor. Perfect voor logistieke bedrijven dus! Tevens heb je 24 uur toegang tot je kantoor waardoor je flexibel aan het werk kunt. Je huurt hier een ongemeubileerde kantoorkamer, maar er is wel vloerbedekking en verlichting aanwezig. De bedrijfsruimten hebben overheaddeuren en betonvloeren.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder gezegd is de ligging van het Westpoint Logistiek Centrum in Amsterdam zeer goed. Het pand is gemakkelijk te bereiken vanaf de ring A10 en zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar om je auto te parkeren. Dit kan namelijk op eigen terrein of vrij in de omgeving. Je bent daarom snel op je werkplek. Door de komst van de nieuwe tweede Coentunnel is de bereikbaarheid naar Schiphol ook goed verbeterd. Verder heeft de Westpoort bus een opstapplaats direct naast het Westpoint terrein, waardoor je via het openbare vervoer deze locatie ook gemakkelijk kunt bereiken.

Wil je even ontspannen na het harde werken? Ga dan wandelen in het park waar ook het Awakenings Festival van Amsterdam plaatsvindt, het Spaarnwoude/Houtrak park. Hier is ook de Brasserie Halverwege te vinden waar je gezellig met je collega’s een keer kunt gaan lunchen of na werktijd kunt dineren, op een kleine 8 minuten rijden van jouw kantoorruimte.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Cacaoweg in Amsterdam?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte te huren aan de Cacaoweg in Amsterdam Westpoort? Wil je de werkplekken en ruimten snel bekijken of wil je meer informatie over het pand? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in door contact op te nemen met onze vastgoedconsultants.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Cacaoweg 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen