Kantoorruimte huren Amsterdam Westpoort, Kabelweg 57

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 57 in Amsterdam Westpoort

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 75 m2
  Huurprijs: € 2.235 € 1.900 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam (Westpoort)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam op een goed bereikbare locatie voor jouw organisatie? Neem dan een kijkje het in het kantoorgebouw aan de Kabelweg in Amsterdam Westpoort. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren in een representatief en modern kantoorgebouw, waar de services en faciliteiten goed zijn georganiseerd. Wil jij graag meer te weten komen over de beschikbare kantoorunit? Lees dan snel verder!

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 75 m2. Deze kantoorruimte is al gemeubileerd en geschikt voor een organisatie van rond de 12 personen. Al voor een maandelijks bedrag van €1900,- huur jij deze comfortabele kantoorruimte, exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €500,- per maand. Bij het afsluiten van een huurovereenkomst is de minimale huurtermijn 12 maanden met een opzeg termijn van 2 maanden. Wil jij graag meer informatie ontvangen over de huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een luxe pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt in het kantoorgebouw aan de Kabelweg in Amsterdam Westpoort, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten die het pand jou te bieden heeft. Zo is er een pantry aanwezig die van alle gemakken is voorzien, handig voor het zetten van een lekker kopje koffie of het maken van een verse lunch. Daarnaast ben je op deze locatie erg flexibel, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw werkplek. Ideaal wanneer je nog even in de avonduurtjes door wilt werken. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is jouw toekomstige kantoorkamer op een gunstige locatie gevestigd, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je huurt hier letterlijk een kantoorruimte naast op- en afrit van verschillende rijkswegen zoals de A10 en A5. Op een korte loopafstand is er aan de Isolatorweg een metrostation met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Westpoort?

Zie jij het wel zitten om met jouw organisatie een kantoorruimte te huren aan de Kabelweg in Amsterdam Westpoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Gaaf kantoor op een lekkere locatie, je kunt op verschillende manieren gemakkelijk het kantoor bereiken.

Het hebben van een eigen keukentje is toch wel enorm fijn, zo kun je jouw eigen lunch vers houden. Het altijd mogen binnenkomen vond ik ook erg aangenaam. Ik was vaak 's avonds nog even bezig dus het was fijn dat ik op ieder tijdstip even binnen kon komen of weg kon gaan.

J

Ik heb in het verleden de kantoorruimte van 75 vierkante meter gehuurd voor 24 maanden.

Fijne ruimte waar je genoeg werkplekken kunt creëren voor ongeveer 14 mensen. Ook de faciliteiten rondom de kantoorruimte zijn zeer fijn om te hebben. Als ondernemer hoef je dan daarover niet meer na te denken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen