VERHUURD

Amsterdam Westpoort, Contactweg 149-151

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Westpoort!

Kantoorruimte huren aan de Contactweg in Amsterdam (Westpoort)

Een kantoorruimte huren aan de Contactweg in Amsterdam Westpoort? Dat kan in dit kleinschalige maar representatieve kantoorpand in het Westelijke Havengebied. Het kantoorgebouw is gebouwd in het jaar 2001 en biedt op dit moment kantoorruimte op maat aan. Werknemers uit verschillende branches huren al kantoorruimte in dit kantoorpand, zo bijvoorbeeld ook softwareontwikkelaars.

Huurprijzen

In dit eigentijdse kantoorgebouw is kantoorruimte op maat te huur vanaf 100 m2. De huurprijs is vanaf €60,- per m2 per jaar. Huren kan in dit kantoorpand op flexibele basis. Echter, huur je voor een langere termijn, dan profiteer je van de laagste huurprijzen. Tevens biedt dit pand de mogelijkheid om een bedrijfsruimte te huren van 916 m2. Misschien handig voor jouw onderneming!

Parkeren voor de deur

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Contactweg in Amsterdam Westpoort, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van andere services en faciliteiten. Zoals eerdergenoemd is er in dit kantoorpand kantoorruimte beschikbaar vanaf 100 m2 en een bedrijfsruimte van 916 m2. Deze ruimtes zijn geheel naar eigen smaak in te richten. Zo kun jij de voor jouw perfecte werkplek creëren. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Je kunt namelijk de auto voor de deur parkeren, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. Vanaf de A10 ben je met de auto namelijk binnen 5 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij bushalte Amsterdam Dynamostraat, deze halte bevindt zich op slechts 400 meter afstand. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Sloterdijk, ongeveer 2 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Contactweg in Amsterdam Westpoort?

Was jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte aan de Contactweg in Amsterdam Westpoort? En misschien wel wat extra bedrijfsruimte? Kijk dan niet verder en plan snel een rondleiding in bij dit kantoorpand. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zochtocht naar een kantoorruimte aan de Contactweg.

Kantoorruimte te huur in kleinschalig pand in Amsterdam Contactweg 149-151 Amsterdam Westpoort Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!