Kantoorruimte huren Amsterdam West, Wichersstraat 81

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Kostverlorenstraat 3 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Amsterdam, Fred. Hendrikplants. 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 33 min. lopen (2,6 km)
  • Park 7 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wichersstraat 81 in Amsterdam West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wichersstraat in Amsterdam (West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan een rustige straat Amsterdam West? Neem dan eens een kijkje in dit moderne kantoorgebouw aan de Wichersstraat. Het pand is gebouwd in 2015, redelijk recent dus, dat houdt in dat het kantoorpand is voorzien van vele voorzieningen en faciliteiten. 

Huurprijzen

Op dit moment heeft de ruimte een winkelfunctie, wanneer deze leeg wordt gehaald blijft er een representatieve kantoorunit over van 80 m2. Het is een efficiënte kantoorkamer die erg netjes is onderhouden in de afgelopen 3 jaar, je kunt hier direct aan de slag! De kantoorruimte wordt zonder meubilair opgeleverd, dat houdt in de kantoorruimte volledig naar eigen smaak kan worden ingericht. Voor een maandelijks bedrag van slechts €1250,- is deze kantoorruimte in Amsterdam van jou!

Een pantry, opberghok en eigen entree

Wanneer je de kantoorruimte gaat huren aan de Wichersstraat in Amsterdam West zijn er daarnaast ook vele andere faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo maak je op deze locatie gebruik van een eigen entree en is er een nette toiletgroep aanwezig. Ook is er in de kantoorkamer een pantry te vinden, een handige plek om een lekkere lunch voor te bereiden of een kop koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s. Ook kun je rustig jouw spullen na een werkdag laten liggen, het kantoorpand is namelijk goed beveiligd. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is aan een rustig pleintje gelegen in een centrale wijk in Westerpark. Dit is op slechts 3 minuten loopafstand van het ‘Hugo de Grootplein’ waar veel cafeetjes en gezellige lunchplekken te vinden zijn. Ook is er om de hoek een sportschool, heerlijk even sporten na werktijd Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg via de A10 en ook met het openbaar vervoer bereik je binnen 3 minuten jouw werkplek vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wichersstraat in Amsterdam West?

Ben jij enthousiast over deze kantoorruimte aan de Wichersstraat in Amsterdam West? En zie je het wel zitten om hier jouw onderneming te vestigen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorrruimte aan de Wichersstraat in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Momenteel een winkelruimte, maar kan ook prima als kantoorruimte!

Een heerlijke en rustige plek in Amsterdam!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wichersstraat 81

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen