Kantoorruimte huren Amsterdam West, WG-plein 100

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan WG-plein 100 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het WG-Plein in Amsterdam (West)

Wil jij graag een werkplek huren in een moderne en overzichtelijke kantoorruimte in Amsterdam West? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan het WG-Plein. Hier heb je de mogelijkheid om in een comfortabele omgeving een werkplek te huren die aan alle eisen voldoet voor het flexibele werken. Je werkplek is voorzien van een groot bureau en fijne bureaustoel op een ideale locatie in Amsterdam. Ben jij nieuwsgierig of deze plek wat voor jou is? Plan dan een rondleiding in en neem snel een kijkje.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,-. Dit is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Deze werkplekken worden verhuurd aan één bedrijf, je deelt deze kantoorruimte samen met een ander bedrijf. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. 

Vergaderruimte en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een werkplek huurt in de kantoorruimte aan het WG-Plein in Amsterdam West, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo is er bij de kantoorunit een vergaderruimte aanwezig. Mocht deze bezet zijn? Huur dan één van de andere vergaderruimten in het kantoorpand. Wil jij graag flexibel kunnen zijn met het indelen van je werkuren? Dan zit je hier ook zeker op het goede adres, je hebt namelijk ook 24/7 toegang tot jouw werkplek. Ideaal wanneer je in de avonduren nog even door wilt werken of juist in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie in Amsterdam gevestigd. Reis je met de auto naar je werkplek, dan kun je deze makkelijk in de parkeergarage parkeren. Via de S106 bereik je binnen enkele minuten de A10 en vanaf daar zijn ook de A4 en A5 makkelijk bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf het kantoorgebouw is het slechts enkele minuten lopen naar de dichtstbijzijnde tramhalte. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het WG-Plein in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een werkplek in de kantoorruimte aan het WG-Plein in Amsterdam West te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan het WG-Plein in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Veel licht, hoog plafond en gezellige lekkere lunch!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan WG-plein 100

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen