Kantoorruimte huren Amsterdam West, Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Bloemgracht 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Amsterdam, Hugo de Grootplein 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 29 min. lopen (2,3 km)
 • Park 8 min. lopen (0,7 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (12 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D in Amsterdam West

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 5 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 150 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven maken gebruik van SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam (Oud West)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam? Dan is dit pand met een totale huuroppervlakte van 200 m2 helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is gelegen op een prachtige locatie midden in de stad. Je huurt hier gemeubileerde kantoorruimten, handig wanneer je direct aan de slag wilt op je nieuwe werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 10 werkplekken voor 5 dagen per week beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €150,-. Een mooie prijs voor een top locatie in onze hoofdstad. Mocht je toch liever vastigheid willen en ben je op zoek zijn naar een eigen afgesloten kantoorruimte? Dat kan! In dit pand zijn nog twee kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 13 m2. Wanneer je graag deze gemeubileerde kantoorunit wilt huren, betaal je hier €600,- voor in de maand.

Presentatiemateriaal en een pantry 

Op deze locatie aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam Oud West huur je een kantoorruimte inclusief vele services en voorzieningen. Zo zijn er in dit kantoorpand coachruimtes die beschikken over het juiste presentatiemateriaal. Ook zijn er door het gebouw pantry’s tot je beschikking waar je koffie en thee kunt pakken. Ze houden hier van snel schakelen, vandaar de super snelle WiFi, past dat ook bij jou?

Locatie en bereikbaarheid

Het Centraal Station in de stad is nabijgelegen en makkelijk bereikbaar met de tram- en busverbindingen. Mocht je liever met de auto naar kantoor willen reizen, hoeft dat ook geen probleem te zijn. Het kantoorgebouw ligt aan een rustige doorgaande weg en je kunt vervolgens je auto parkeren in de parkeerkelder of in de directe omgeving voor slechts €0,10 per uur! De locatie van de kantoorruimte hier in Amsterdam Oud-West is natuurlijk super. Zo kun je in de pauze heerlijk genieten van een wandeling langs het water of huur een bakfiets en ga vervolgens heerlijk lunchen in het sfeervolle centrum, alles is hier mogelijk!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam?

Ben jij enthousiast over de verschillende mogelijkheden die de kantoorruimte in het kantoorpand aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam jou te bieden heeft? Twijfel dan niet langer en kom het met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit alles is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Zowel werkplekken als kantoorruimten zijn nog beschikbaar op deze prachtige locatie in Amsterdam.

Het pand is af, aan alles is gedacht in dit kantoorgebouw!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen