Kantoorruimte huren Amsterdam West, Van Hallstraat 238

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Hallstraat 238 in Amsterdam West

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 848 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 1.272 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.696 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 2.120 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 2.544 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 7 personen
  Huurprijs: € 2.968 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 3.392 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Hallstraat in Amsterdam (West)

Ben jij op zoek naar een gezellige en representatieve kantoorruimte aan de Van Hallstraat in Amsterdam West? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand uit 1937. In de tussentijd heeft er een grote renovatie plaatsgevonden en is er een mooie lichte en overzichtelijke kantoorruimte gecreëerd. Je maakt naast je kantoorruimte gebruik van vele voorzieningen en ook de bereikbaarheid is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte is te huur voor 2 tot 8 personen. Het is een open kantoorkamer die veel daglicht bevat, dit komt andere door de lichte muren en openslaande deuren naar de binnentuin. Een heerlijke plek om met je collega’s te lunchen of te vergaderen. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag vanaf €848,- in de maand. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan snel een rondleiding in.

Gemeubileerde kantoorruimte, een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van de kantoorruimte aan de Van Hallstraat in Amsterdam West brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Houd je bijvoorbeeld niet van het kopen van meubilair of heb je er geen tijd voor? Geen punt in de kantoorkamer! De kantoorruimte is gemeubileerd, erg handig! Daarnaast is er in het pand een luxe pantry aanwezig waar jij jezelf en je collega’s kunt voorzien van een kopje koffie/thee of een heerlijke lunch kunt voorbereiden in de pauze. Werk je in de avonduren vaak nog even door of maak je in het weekend wel een gebruik van je werkplek? De 24/7 toegankelijkheid biedt daar de oplossing voor.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging. Je bereikt met de auto je werkplek van verschillende op- en afritten zoals de A10, A5 en A8 binnen enkele minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 1 minuut bereik je de bushalte ‘Amsterdam, Kostverlorenstraat’. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er gezellige plekken te vinden waar je wat kunt drinken en eten. Leuk om een keer af te spreken met een klant of met collega’s na werktijd. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Hallstraat in Amsterdam West?

Wil jij de kantoorruimte aan de Van Hallstraat in Amsterdam West huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt bij het huren van een kantoorruimte aan de Van Hallstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Heerlijke lichte ruimte, werken zal hier zeker een pretje zijn!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Hallstraat 238

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen