Kantoorruimte huren Amsterdam West, Surinameplein 35

Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Surinameplein 35 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Surinameplein 35 in Amsterdam

In deze kantoorruimte zijn enkele werkplekken te huur aan het Surinameplein in Amsterdam. Het kantoor is gelegen in rustige omgeving. Het kantoorpand heeft een fijne zonnige tuin waar jij even heerlijk kunt ontspannen tijdens een dag hard werken!

Kantoorruimte huren

De huur van 1 werkplek bedraagt €175,- per maand. Hiervoor krijg je een ruim bureau in een gezellige en inspirerende omgeving. Je krijgt toegang tot het razend snelle WiFi netwerk dat uitkomst biedt bij jou online werkzaamheden.

Vergaderruimte en ontspanningsmogelijkheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Surinameplein in Amsterdam krijg je toegang tot fijne ontspanning en vergader ruimtes. Ook kun je gebruik maken van de aanwezigheid van een printer, koelkast en koffiezet apparaat. Kortom deze werkplekken kunnen jouw werkdag compleet maken.

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorruimte bevindt zich in een rustige en natuurrijke omgeving. Binnen enkele minuten wandel je het Vondelpark en het Rembrandtpark binnen. In het pand zijn vele toffe en creatieve ondernemers/bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou!

Kantoorruimte huren aan het Surinameplein in Amsterdam?

Wil jij binnenkort een geweldige werkplek huren aan het Surinameplein in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen een bezichtiging inplannen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Surinameplein 35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen