VERHUURD

Amsterdam West, Overtoom 197

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Overtoom (West)

Op een toplocatie in Amsterdam vind je dit prachtig stijlvolle kantoorgebouw dat gebouwd is in 1925. Het pand kent een totale perceeloppervlakte van 2685 m2. Op dit moment zijn er al diverse bedrijven werkzaam in dit kantoorpand, denk hierbij aan kleding detailhandels en technisch ontwerpbureaus. Verschillende kantoorruimtes zijn op dit moment nog voor de verhuur beschikbaar.

Huurprijzen, kantoor Overtoom, Amsterdam

In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn op dit moment helaas geen kantoorruimten en werkplekken beschikbaar.

Overtoom: razendsnel glasvezelinternet en 24/7 toegang

In dit kantoorpand maak je gebruik van een razendsnelle glasvezelverbinding. Daarnaast is er een pantry aanwezig en heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast worden er verschillende trainingen en bijeenkomsten georganiseerd door de verhuurder. Zo worden af en toe investeerders uitgenodigd om voor jou als ondernemer meer kansen te creëren. Je krijgt in dit pand de optimale kans om door te groeien!

Locatie en bereikbaarheid, Overtoom, Amsterdam

Dit pand aan de Overtoom in Amsterdam wordt omringd door vele gezellige restaurants en koffietentjes. Zo kun je na werktijd gezellig een hapje eten bij Fan’s Kitchen of een wijntje drinken bij Café De Toog. Het snelste bereik je dit kantoorgebouw met het openbaar vervoer. Bushalte Overtoom ligt op 5 minuten loopafstand. Daarnaast bevindt station Amsterdam Zuid zich 3 kilometer verderop. Kom je met de auto naar kantoor? Vanaf de A10 zit jij binnen 10 minuten op jouw bureaustoel!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Overtoom?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes huren aan de Overtoom in Amsterdam? Kom dan snel eens langs om een kantoor te bezichtigen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

4 beoordelingen Overtoom

Gezellige, ontspannen plek, echt een community waar je je als ondernemer thuis voelt.

lekker down to earth.

Geen marmeren vloer of chique office management. Wel heel synergetisch en gericht op groei. Niet de hele dag knuffelen en de ondernemer uithangen. Wel elkaar concreet helpen met documenten en contacten. Superplek voor de serieuze ondernemer!

Inspirerende plek, gevuld met inspirerende mensen.

Hard werken en toch beregezellig

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!