VERHUURD

Amsterdam West, Orteliusstraat 15-17

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Werkplekken huren aan de Orteliusstraat (West)

In Amsterdam, in de wijk Hoofdweg en omgeving, vind je dit moderne en creatieve kantoorconcept. Het kantoorpand is gebouwd in 1934 en biedt verschillende werkplekken aan voor de verhuur. De ruimtes waarin deze werkplekken zich bevinden beschikken over karakteristieke eigenschappen die een prachtig uitzicht hebben over de binnentuin. Diverse creatieve ondernemers zoals copywriters, SEO-specialisten en journalisten huren al een kantoorruimte in dit pand. 

Huurprijzen, Orteliusstraat, Amsterdam

Je huurt in dit prachtige kantoorpand werkplekken tegen gunstige huurprijzen. Op dit moment zijn er nog 15 werkplekken te huur voor maar €210,- per maand per werkplek. De enige voorwaarde voor het huren van een werkplek is dat je als huurder CAWA-gecertificeerd moet zijn. 

Orteliusstraat: een eigen entree, toilet en pantry 

Als jij een nieuwe huurder wordt in dit pand aan de Orteliusstraat, maak je direct gebruik van de vele services en voorzieningen. Iedere kantoorruimte beschikt over een eigen entree, toilet en pantry. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig en maak je gebruik van high-speed internet. Zo kun jij je volledig focussen op jouw werkzaamheden! Verder beschikt het pand over een eigen binnentuin met veel groen en een heerlijke zitplaats. Ook is er een eigen horecagelegenheid aanwezig in het pand, hier kun jij heerlijke genieten van een lunch of afspraken ontvangen. 

Locatie en bereikbaarheid, Orteliusstraat, Amsterdam

Naast de vele services en voorzieningen is dit pand aan de Orteliusstraat ook nog eens prima te bereiken. Bus- en metrostation liggen om de hoek en met 5 minuten rijden bevind jij je op de snelweg A10. Daarnaast is Schiphol te bereiken binnen 15 minuten rijden. Een uitstekende locatie dus om jouw onderneming te vestigen! Verder ligt het pand ook nog eens op een erg leuke locatie. Voor de lekkerste pizza’s kun je terecht bij Bella Italia, dat 200 meter verderop ligt. Verder ligt de Albert Heijn op loopafstand, ideaal om na het werk nog even boodschappen te doen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Orteliusstraat?

Wil jij graag een werkplek huren in dit prachtige kantoorpand? Kom snel eens een kijkje nemen! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Werkplekken huren in Amsterdam West Orteliusstraat 15-17 Amsterdam West Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

1 beoordelingen Orteliusstraat

Dit pand heeft echt een gezellige binnentuin, zeker een kijkje nemen waard

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!