Kantoorruimte huren Amsterdam West, Orteliusstraat 15-17

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Orteliusstraat 15-17 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Orteliusstraat in Amsterdam (West)

Op zoek naar een kantoorruimte aan de Oreliusstraat in Amsterdam West? Hier in de wijk Hoofdweg en omgeving, vind je dit moderne en creatieve kantoorconcept. Het kantoorpand is gebouwd in 1934 en biedt verschillende werkplekken aan voor de verhuur. De ruimtes waarin deze werkplekken zich bevinden beschikken over karakteristieke eigenschappen die een prachtig uitzicht hebben over de binnentuin. Diverse creatieve ondernemers zoals copywriters, SEO-specialisten en journalisten huren al een kantoorruimte in dit pand. 

Huurprijzen

Je huurt in dit prachtige kantoorpand werkplekken tegen gunstige huurprijzen. Op dit moment zijn er nog 15 werkplekken te huur voor maar €210,- per maand per werkplek. De enige voorwaarde voor het huren van een werkplek is dat je als huurder CAWA-gecertificeerd moet zijn. 

Een eigen entree, toilet en pantry 

Als jij een nieuwe huurder van een kantoorruimte wordt in het kantoorpand aan de Orteliusstraat in Amsterdam West, maak je direct gebruik van de vele services en voorzieningen. Iedere kantoorruimte beschikt over een eigen entree, toilet en pantry. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig en maak je gebruik van high-speed internet. Zo kun jij je volledig focussen op jouw werkzaamheden! Verder beschikt het pand over een eigen binnentuin met veel groen en een heerlijke zitplaats. Ook is er een eigen horecagelegenheid aanwezig in het pand, hier kun jij heerlijke genieten van een lunch of afspraken ontvangen. 

Locatie en bereikbaarheid

Naast de vele services en voorzieningen is dit pand aan de Orteliusstraat ook nog eens prima te bereiken. Bus- en metrostation liggen om de hoek en met 5 minuten rijden bevind jij je op de snelweg A10. Daarnaast is Schiphol te bereiken binnen 15 minuten rijden. Een uitstekende locatie dus om jouw onderneming te vestigen! Verder ligt het pand ook nog eens op een erg leuke locatie. Voor de lekkerste pizza’s kun je terecht bij Bella Italia, dat 200 meter verderop ligt. Verder ligt de Albert Heijn op loopafstand, ideaal om na het werk nog even boodschappen te doen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Orteliusstraat in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Orteliusstraat in Amsterdam West? Kom dan snel eens een kijkje nemen! Plan hiervoor een gratis en geheel vrijblijvende rondleiding in. Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt je graag verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Orteliusstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Dit pand heeft echt een gezellige binnentuin, zeker een kijkje nemen waard

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Orteliusstraat 15-17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen