Kantoorruimte huren Amsterdam West, Nieuwpoortkade 2a

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Solebaystraat 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Bos en Lommerweg 10 min. lopen (0,7 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 23 min. lopen (1,8 km)
 • Park 3 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwpoortkade 2a in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam (West)

Zoek jij een geschikte kantoorruimte aan de Nieuwepoortkade in Amsterdam West? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het Da Vinci Bedrijvenhuis huisvest 140 huurders, waaronder kunstenaars, ambachtslieden, grafisch ontwerpen, fotografen, architecten en andere creatieve professionals. Het kantoorgebouw is gelegen op een makkelijk bereikbare locatie, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij snel jouw werkplek. Benieuwd naar wat de beschikbare kantoorruimte jou allemaal te bieden heeft? Plan dan snel een rondleiding in ontdek en het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 71 m2. Door middel van de toegevoegde plattegrond, kun je exact zien hoe de kantoorruimte is ingedeeld. De kantoorunit wordt gemeubileerd opgeleverd met 6 fijne werkplekken. De werkplekken zijn voorzien van een comfortabel bureau en nieuwe 24-uur bureaustoelen. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1300,-, dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten. Het is ook mogelijk om een losse werkplek te huur voor een maandelijks bedrag van €300,-.

24/7 toegankelijk, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo kun je zelf bepalen wanneer je gebruikt maakt van jouw kantoorruimte, 24/7! Dus bijvoorbeeld in de avonduren langer door of in het weekend de laatste werkzaamheden afronden. In de kantoorunit is ook een pantry aanwezig. Een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jezelf en jouw collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven op een gunstige locatie gevestigd. Met de auto reis je binnen enkele minuten vanaf je werkplek naar verschillende rijkswegen zoals de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 4 minuten. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jouw gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een mooie lichte ruimte op een gunstige locatie in West!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwpoortkade 2a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner