Kantoorruimte huren Amsterdam West, Kanaalstraat 82 A

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kanaalstraat 82 A in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kanaalstraat in Amsterdam (West)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam waar ze werkplekken te huur hebben? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Kanaalstraat, te vinden in Amsterdam West. In dit kantoorgebouw is een mooie werkruimte gecreëerd waar je heerlijk kunt werken en mocht je jezelf willen afzonderen? Er is een vergaderruimte aanwezig. Ben jij benieuwd en wil je graag meer te weten komen over deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 vaste fulltime werkplekken beschikbaar in de kantoorkamer. Voor één werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-, dit is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Daarnaast wordt er ook geen borgsom gevraagd en zijn de huurvoorwaarden flexibel, je werkt met een opzeg termijn van 1 maand. Handig wanneer je niet zeker weet hoelang je gebruik wilt maken van de werkplek. Wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in!

24/7 toegankelijkheid en een vergaderruimte

Wanneer je een werkplek in de kantoorruimte aan de Kanaalstraat in Amsterdam West huurt, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo is er een grote binnentuin waar je in de zomer heerlijk kunt zitten en bepaal jij je eigen werktijden, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een vergaderruimte aanwezig, handig wanneer je iemand privé wilt spreken of een presentatie wilt houden voor klanten die langs komen. 

Locatie en bereikbaarheid

De kanaalweg is een mooie locatie om te werken, de omgeving is gezellig en zeker goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de pauze kun je een heerlijke wandeling maken door het Vondelpark, het park ligt op 1 minuut lopen vanaf jouw werkplek. Net zoals verschillende bus en tramhaltes met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal. Reis je et de auto naar je werkplek? Binnen enkele minuten rijden bereik je de oprit van de A10.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kanaalstraat in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een werkplek te huren aan de Kanaalstraat in Amsterdam West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Kanaalstraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Mooi stijlvool kantoor met een leuke tuin achter het kantoorpand.

Mooie tijd gehad hier

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kanaalstraat 82 A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen