Kantoorruimte huren Amsterdam West, Haarlemmerweg 10-A

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Haarlemmerweg 10-A in Amsterdam West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Haarlemmerweg in Amsterdam (Westerpark)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam Westerpark? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Je kunt op deze locatie flexwerken, coachen, trainen of huur je toch liever een vaste kantoorruimte? Binnen dit kantoorgebouw kan het allemaal! Vanuit jouw kantoor kijk je straks uit op het Westerpark rond de Westergasfabriek. Naast het schitterende uitzicht maak je in dit kantoorpand ook gebruik van vele services en faciliteiten. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Een eigen kantoorkamer huren voor 6 dagdelen per week kan hier vanaf €32,50 - per dagdeel. Voor een flexabonnement a 5 dagen per week betaalt u slechts €110,- per maand. Kortom dit kantoorpand in Amsterdam kent verschillende kantoorruimtes en huurmogelijkheden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Vergaderen, ontmoeten en 'gewoon' rustig aan het werk

Het huren van een kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam Westerpark brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun je op deze locatie productief vergaderen en in alle rust werken, ook ontmoet u hier andere ondernemers en creatief ingestelde mensen. Het kantoorpand in Amsterdam is sfeervol aangekleed en heeft een industriële uitstraling. U luncht gezond door de biologische catering en de befaamde lunch van de Bakkerswinkel.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in Westerpark Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de nabije omgeving zijn er gezellige cafés, leuke winkels en goede restaurants te vinden. Erg gezellig om een keer heen te gaan met collega’s na werktijd. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam Westerpark?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Haarlemmerweg in Amsterdam Westerpark? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijlbijvend verder door al je vragen te beantwoorden en het inplannen van een rondleiding. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Haarlemmerweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Een prachtige locatie met leuke creatieve medehuurders

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Haarlemmerweg 10-A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen