Kantoorruimte huren Amsterdam West, Elisabeth Wolffstraat 55-H

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elisabeth Wolffstraat 55-H in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam (West)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte aan de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam West? Lees dan vooral even verder! In dit authentieke pand in de Kinkerbuurt, dat dateert uit 1906, huur je een kantoorruimte van 80 m2. Deze kantoorruimte is gevestigd op de begane grond verdieping van het kantoorpand en bied je uitzicht op het dagelijkse leven in Amsterdam-West. Een perfecte locatie met een tal van voorzieningen en faciliteiten.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Elisabeth Wolffstraat zijn momenteel helaas geen kantoorruimten meer beschikbaar. De ruimte van 80 m2 is zojuisit verhuurd. In het kantoorpand is momenteel een casting agency gevestigd. Doordat er maximaal plek voor 2 ondernemingen is, kun je in dit kantoorpand in alle rust werken. Daarnaast is er voldoende ruimte om met meerdere personen te werken en zakenpartners te ontvangen of vergaderingen te houden. 

24/7 toegang en een pantry

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam West kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. De kantoorruimte wordt kaal opgeleverd en kan daardoor geheel naar eigen smaak worden ingericht. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk, WiFi is aanwezig en de ruimte beschikt over een volledig uitgeruste keuken. Hier kun je heerlijke verse koffie zetten en ’s middags je eigen lunch bereiden. ’s Ochtends boterhammen smeren is verleden tijd! Ben je een startende onderneming? Het is mogelijk om je op dit adres in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en het adres tevens te gebruiken als postadres. 

Locatie en bereikbaarheid

De Kinkerbuurt in Amsterdam-West is een gezellige buurt dat voornamelijk bestaat uit oude Amsterdamse panden met authentieke en karakteristieke eigenschappen. Op de hoek van de straat bevindt zich een restaurant en een koffiebar waar je na het werk heen kunt voor ontspanning en gezelligheid. Naast diverse horecagelegenheden bevindt zich in de Kinderbuurt ook een supermarkt, SNS bank en de populaire foodhallen. Op loopafstand van het kantoorgebouw bevindt zich een bushalte waarmee Amsterdam Centraal Station binnen 20 minuten te bereiken is. Ga je toch liever met de auto naar het werk? Binnen 10 minuten rijd je de snelweg A10 op en ook de snelwegen A5 en A4 zijn binnen een klein kwartier te bereiken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam West?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kantoorruimte aan de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam West en zou je wel eens een kijkje willen nemen? Geen probleem! We plannen gratis en vrijblijvend een rondleiding voor je in. Vul het formulier in of neem contact op met onze vastgoedconsultants en misschien huur jij hier straks de laatste kantoorruimte aan de Elisabeth Wolffstraat.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Elisabeth Wolffstraat 55-H

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen