Kantoorruimte huren Amsterdam West, Elckerlijcstraat 117

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elckerlijcstraat 117 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Elckerlijcstraat Amsterdam (West)

Wil jij een kantoorruimte huren in een duurzaam kantoorgebouw aan de Elckerlijcstraat in Amsterdam West? Dat kan is dit representatieve kantoorpand. Je huurt hier namelijk in een kantoorpand met energielabel A dat gebouwd is in 2008. Het betreft een kantoorgebouw met een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 17.304 m2. Je maakt naast je kantoorruimte ook gebruik van de vele aanwezige services en voorzieningen. De locatie is ook een pluspunt! Makkelijk en snel bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op de begane grond van dit kantoorpand, gelegen in de buurt Erasmuspark, bevindt zich een kantoorruimte van circa 25 m2. Helaas is deze ruimte momenteel verhuurd. Echter, houd de pagina goed in de gaten. Wellicht komt deze ruimte binnenkort weer beschikbaar. Een huurperiode van minimaal 1 jaar is doorgaans het meest voordelig, neem contact op met onze vastgoeconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Een pantry, terras en loungeruimte 

Het hoge voorzieningsniveau aan de Elckerlijcstraat in Amsterdam West zorgt er voor dat dit een populaire locatie is om een kantoorruimte te huren. Jij als huurder kunt namelijk gebruik maken van de aanwezige pantry en er is een ruimte aanwezig om te lunchen en te loungen. Ook is het mogelijk om op het terras te ontspannen of te werken. Lekker toch? Vooral tijdens de warme zomerdagen. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals je vast al verwacht, is dit kantoorpand in Amsterdam uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Bos en Lommerplein. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 4 minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke restaurants en cafés. Zo kun je ervoor kiezen om samen met collega’s gezellig een drankje te doen na werktijd bij bar het Wilde Westen. Een gezellige bruine kroeg, gelegen op een afstand van 300 meter. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elckerlijcstraat in Amsterdam West?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Elckerlijcstraat in Amsterdam West? Houd dan goed onze pagina in de gaten en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder zodra er beschikbaarheid is. Dit doen wij door je te helpen bij al je vragen en we plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Elckerlijcstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

zeer geïnteresseerd.

ik woon in deze straat, ideaal! Wat is de maandelijkse huur?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Elckerlijcstraat 117

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen