VERHUURD

Elckerlijcstraat 117, Amsterdam West

  • Schoonmaak

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Kastje/kluisje

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Elckerlijcstraat (West)

Kantoorruimte huren in een duurzaam kantoorgebouw aan de Elckerlijcstraat? Dat kan. Je huurt hier namelijk in een kantoorpand met energielabel A dat gebouwd is in 2008. Het betreft een kantoorgebouw met een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 17.304 m2. 

Huurprijzen, kantoor Elckerlijcstraat, Amsterdam

Op de begane grond van dit kantoorpand, gelegen in de buurt Erasmuspark, bevindt zich een kantoorruimte van circa 25 m2. Helaas is deze ruimte momenteel verhuurd. Echter, houd de pagina goed in de gaten. Wellicht komt deze ruimte binnenkort weer beschikbaar. Een huurperiode van minimaal 1 jaar is doorgaans het meest voordelig. 

Elckerlijcstraat: pantry, terras en loungeruimte 

Een bijkomstig voordeel van een kantoorruimte huren in dit kantoorpand is het hoge voorzieningsniveau. Jij als huurder kunt namelijk gebruik maken van de aanwezige pantry en er is een ruimte aanwezig om te lunchen en te loungen. Ook is het mogelijk om op het terras te ontspannen of te werken. Lekker toch? Vooral tijdens de warme zomerdagen. 

Locatie en bereikbaarheid, Elckerlijcstraat, Amsterdam

Zoals je vast al verwacht, is dit kantoorpand in Amsterdam uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Bos en Lommerplein. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 4 minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke restaurants en cafés. Zo kun je ervoor kiezen om samen met collega’s gezellig een drankje te doen na werktijd bij bar het Wilde Westen. Een gezellige bruine kroeg, gelegen op een afstand van 300 meter. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elckerlijcstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Elckerlijcstraat in Amsterdam West? Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Zo kun je de kantoorruimte eens met eigen ogen bekijken!

Kantoorruimte huren in Amsterdam aan de Elckerlijcstraat Elckerlijcstraat 117 Amsterdam West Toplocatie!

1 beoordelingen Elckerlijcstraat

zeer geïnteresseerd.

ik woon in deze straat, ideaal! Wat is de maandelijkse huur?

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!