Kantoorruimte huren Amsterdam West, Eerste Keucheniusstraat 3

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Van Beuningenplein 3 min. lopen (0,2 km)
  • Metrostation Amsterdam, Fred. Hendrikplants. 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 28 min. lopen (2,2 km)
  • Park 1 min. lopen (55 m)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Eerste Keucheniusstraat 3 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam (West)

Wil jij een kantoorruimte huren op een leuke plek aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam West? Dan is dit mooie hoekpand uit 1914 helemaal wat voor jou. Vele voorzieningen en services zorgen er mede voor dat deze plek een fijne thuisbasis is om jouw onderneming te vestigen. Met een bushalte en verschillende opritten van snelwegen om de hoek is het pand uitstekend bereikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar. 1 kantoorruimte heeft een oppervlakte van 33 m2, voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van maar €650,-. Ook bieden ze nog een extra unit van 21 m2 aan, zodat je samen een oppervlakte van 54 m2 hebt. Voor €1000,- in de maand is de gehele kantoorruimte te huur voor jou. 

24/7 toegankelijk en een pantry

Wanneer je deze kantoorruimte gaat huren aan de Eerste keucheniusstraat in Amsterdam West, is het een groot voordeel dat je gemakkelijk toegang hebt tot jouw kantoorruimte. Je hebt namelijk in dit kantoorgebouw 24/7 de mogelijkheid om gebruik te maken van jouw kantoorruimte, ideaal. Mocht je in het weekend of buiten kantoortijden nog even de laatste werkzaamheden willen afronden, dat is dat geen probleem. Verder staan er bureaus, een printer en is er een pantry, erg handig om in de middagpauze je lunch te bereiden en jezelf te voorzien van een lekkere kop koffie of thee. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een hoek gelegen en daardoor heb je vanaf je kantoorruimte een goed uitzicht over de Amsterdamse straten en gracht. Op 3 minuten loopafstand van je werkplek zit een bushalte, deze lijn biedt een directe verbinding met het Centraal Station van Amsterdam. Op de fiets ben je binnen 10 minuten op Centraal Station en het centrum. Het kantoor zit dichtbij verschillende opritten van snelwegen. Zo zitten de A10, A5 en A8 op nog 15 minuten rijafstand. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn veel gezellige restaurants en koffietentjes te vinden, heerlijk om tijdens of na werktijd te ontspannen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam West?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken en beleven. Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Mooie en leuke ruimte om te werken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Eerste Keucheniusstraat 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen