Kantoorruimte huren Amsterdam West, Donker Curtiusstraat 7

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Telefoon beantwoording
 • Fitnessruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Donker Curtiusstraat 7 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam (West)

Op zoek naar een kantoorruimte aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam West? Goed nieuws! In dit kantoorpand, gelegen op een bedrijventerrein in de Staatsliedenbuurt, huur je kantoorruimten van diverse metrages. Het kantoorpand bevindt zich in een gezellige omgeving met vele leuke restaurants als Restaurant Rhodos in de directe omgeving. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand worden kantoorruimten aangeboden van 23 m2 tot maar liefst 225 m2. Voor meer informatie over de bijbehorende huurprijzen kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Deze locatie is uitstekend voor de startende onderneming! Wil je profiteren van de laagste huurprijs? Huur dan een kantoorruimte voor minimaal 1 jaar.

Glasvezel internet en een centrale receptie 

Over de kwaliteit van de services en voorzieningen in dit kantoorpand aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam West hoef jij je geen zorgen te maken. Je maakt in dit kantoorgebouw gebruik van een razendsnelle glasvezelverbinding. Wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit, snel en efficiënt werken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een centrale receptie, hier kun jij terecht met al je vragen. Daarnaast kun jij gebruik maken van VOIP telefonie en de aanwezige vergaderruimten. Een prima rijtje met voorzieningen toch? 

Locatie en bereikbaarheid

Ook de bereikbaarheid van het kantoorpand is top. De dichtstbijzijnde bushalte is Kostverlorenstraat en ligt op een afstand van slechts 1 minuut lopen. Bovendien ben je met de auto vanaf zowel de A10 als de A5 en A8 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam West?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam West? En ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en bespreken alle mogelijkheden. Ook plannen wij gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in, zodat jij de kantoorruimte aan de Donkercurtiusstraat met eigen ogen kunt bekijken.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Ben hier onlangs eens naar binnen gelopen.

Ik zoek een goed bereikbaar kantoor met voldoende voorzieningen. Dit kantoorpand zag er keurig uit, vriendelijk personeel maar voor mij toch iets te ver van het centrum.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Donker Curtiusstraat 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen