VERHUURD
Super deal

Amsterdam West, Bos en Lommerplein 273-300 273-300

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam (West)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorpand heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De extra services en faciliteiten in dit kantoorpand zijn ook van hoog niveau, deze combinatie maakt dit een populaire locatie. Benieuwd? Kom dan snel een keer kijken.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar op de 2e verdieping. Deze grote kantoorunit heeft een oppervlakte van 1470 m2. Het is mogelijk om deze hele verdieping gemeubileerd op te laten leveren. Ideaal wanneer je direct aan de slag wilt en hier geen rekening mee wilt houden. Aan de andere kant kun je bij een lege verdieping, de inrichting aanpassen op de style van het bedrijf. Voor deze verdieping betaal je een maandelijks bedrag van €21.437,-, benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk, vergaderruimten en glasvezel

Het huren van een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt naast je kantoorunit ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal wanneer je buiten kantoortijden om wilt werken, bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend! Wil je een presentatie geven of komen er vaak klanten langs? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Ook is er in het kantoorpand glasvezel aanwezig, je kunt dus altijd snel en efficiënt aan het werk.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een goede locatie gevestigd, je bereikt namelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jou werkplek. Het object is gevestigd naast de A10, vanaf hier bereik je makkelijk verschillende richtingen in en rondom Amsterdam. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een tramhalte in de zelfde straat, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met een treinstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West? En wil je deze graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein.

Bos en Lommerplein 273-300 273-300 Bos en Lommerplein 273-300 273-300 Amsterdam West Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!