Super deal

Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam West

Kantoorruimte huren aan het Bos en Lommerplantsoen (West)

Een kantoorruimte huren in een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw dat met name geschikt is voor de creatieve ondernemers? Dat kan in dit prachtige kantoorpand dat gebouwd is in 1960. In dit kantoorgebouw hangt een open en toegankelijke sfeer, hierdoor zul jij je direct thuis voelen. In de omgeving van het kantoorgebouw zijn vele kroegjes, terrassen en winkels te vinden. Echter, je kunt voor een kopje koffie, een borrel of een diner ook terecht in het souterrain van het kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Bos en Lommerplantsoen, Amsterdam

In dit kantoorpand huur je zowel (flex)werkplekken als een eigen kantoorruimte. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €55,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 1 dag per week. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €235,-. Is jouw onderneming de afgelopen jaren gegroeid en is een eigen, afgesloten kantoorruimte daarom een betere optie? Ook deze vind je aan het Bos en Lommerplantsoen. Meer informatie hierover? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Bos en Lommerplantsoen: eigen brievenbus en sleutel en gedeelde pantry 

In dit kantoorpand zijn de services en voorzieningen van hoog niveau. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren, dan krijg je een eigen sleutel en brievenbus. Op deze manier kun jij op ieder moment van de dag gebruik maken van jouw eigen kantoorruimte. Bovendien beschikt het kantoorpand over een gedeelde pantry. Deze plek is ideaal om ’s middags je lunch te bereiden of een kopje koffie te zetten. Verder kan je door het gehele pand gebruik maken van de aanwezige internetverbinding. 

Locatie en bereikbaarheid, Bos en Lommerplantsoen, Amsterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is erg goed. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste uitstappen bij bushalte Bos en Lommerplein. Vanaf hier is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor. Zoals gezegd ligt het kantoorpand in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je na werktijd gezellig een drankje doen bij café Wilde Westen, slechts 800 meter verderop gelegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplantsoen? 

Wil jij graag een (flex)werkplek huren in dit fraaie kantoorpand of denk je dat de ruimte van 28 m2 perfect is voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

(Flex)werkplekken en kantoorruimte te huur in Amsterdam Bos en Lommerplantsoen 1 Amsterdam West Toplocatie!

4 beoordelingen Bos en Lommerplantsoen

Wauw, wat leuk gedaan met die hokjes!

Ideaal om in een grote ruimte toch in alle rust te werken.

Top locatie en super mooie inrchting! Helemaal hip en van deze tijd.

Leuk concept is dit!

Zeker de moeite waard om eens te bekijken :)

Hey dit is leuk zeg, ideale belnisjes om even lekker rustig te werken of te bellen :)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!