Amsterdam West, Bos en Lommerplantsoen 1

5 (4)
 • Internet

 • Koffie/thee

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

 • Bureau

 • Kastje/kluisje

(Flex)werkplekken

vanaf € 55 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 718 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam (West)

Een kantoorruimte huren in een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West?Dat met name geschikt is voor de creatieve ondernemers? Dat kan in dit prachtige kantoorpand dat gebouwd is in 1960. In dit kantoorgebouw hangt een open en toegankelijke sfeer, hierdoor zul jij je direct thuis voelen. In de omgeving van het kantoorgebouw zijn vele kroegjes, terrassen en winkels te vinden. Echter, je kunt voor een kopje koffie, een borrel of een diner ook terecht in het souterrain van het kantoorgebouw.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je zowel (flex)werkplekken als een eigen kantoorruimte. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €55,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 1 dag per week. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €235,-. Is jouw onderneming de afgelopen jaren gegroeid en is een eigen, afgesloten kantoorruimte daarom een betere optie? Ook deze vind je aan het Bos en Lommerplantsoen. Meer informatie hierover? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Eigen brievenbus en sleutel en gedeelde pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West zijn de services en voorzieningen van hoog niveau. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren, dan krijg je een eigen sleutel en brievenbus. Op deze manier kun jij op ieder moment van de dag gebruik maken van jouw eigen kantoorruimte. Bovendien beschikt het kantoorpand over een gedeelde pantry. Deze plek is ideaal om ’s middags je lunch te bereiden of een kopje koffie te zetten. Verder kan je door het gehele pand gebruik maken van de aanwezige internetverbinding.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is erg goed. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste uitstappen bij bushalte Bos en Lommerplein. Vanaf hier is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor. Zoals gezegd ligt het kantoorpand in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je na werktijd gezellig een drankje doen bij café Wilde Westen, slechts 800 meter verderop gelegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het kantoorpand aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West? Of is de (flex) werkplek perfect is voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektoch naar een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplantsoen.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

4 beoordelingen Bos en Lommerplantsoen

Wauw, wat leuk gedaan met die hokjes!

Ideaal om in een grote ruimte toch in alle rust te werken.

Top locatie en super mooie inrchting! Helemaal hip en van deze tijd.

Leuk concept is dit!

Zeker de moeite waard om eens te bekijken :)

Hey dit is leuk zeg, ideale belnisjes om even lekker rustig te werken of te bellen :)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!