Kantoorruimte huren Amsterdam West, Bos en Lommerplantsoen 1

5 (4 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam (West)

Een kantoorruimte huren in een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West?Dat met name geschikt is voor de creatieve ondernemers? Dat kan in dit prachtige kantoorpand dat gebouwd is in 1960. In dit kantoorgebouw hangt een open en toegankelijke sfeer, hierdoor zul jij je direct thuis voelen. In de omgeving van het kantoorgebouw zijn vele kroegjes, terrassen en winkels te vinden. Echter, je kunt voor een kopje koffie, een borrel of een diner ook terecht in het souterrain van het kantoorgebouw. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je zowel (flex)werkplekken als een eigen kantoorruimte. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €55,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 1 dag per week. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €235,-. Is jouw onderneming de afgelopen jaren gegroeid en is een eigen, afgesloten kantoorruimte daarom een betere optie? Ook deze vind je aan het Bos en Lommerplantsoen. Meer informatie hierover? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Eigen brievenbus en sleutel en gedeelde pantry 

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West zijn de services en voorzieningen van hoog niveau. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren, dan krijg je een eigen sleutel en brievenbus. Op deze manier kun jij op ieder moment van de dag gebruik maken van jouw eigen kantoorruimte. Bovendien beschikt het kantoorpand over een gedeelde pantry. Deze plek is ideaal om ’s middags je lunch te bereiden of een kopje koffie te zetten. Verder kan je door het gehele pand gebruik maken van de aanwezige internetverbinding. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is erg goed. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste uitstappen bij bushalte Bos en Lommerplein. Vanaf hier is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor. Zoals gezegd ligt het kantoorpand in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je na werktijd gezellig een drankje doen bij café Wilde Westen, slechts 800 meter verderop gelegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het kantoorpand aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West? Of is de (flex) werkplek perfect is voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektoch naar een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplantsoen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Wauw, wat leuk gedaan met die hokjes!

Ideaal om in een grote ruimte toch in alle rust te werken.

E

Top locatie en super mooie inrchting!

Helemaal hip en van deze tijd.

Y

Leuk concept is dit!

Zeker de moeite waard om eens te bekijken :)

S

Hey dit is leuk zeg, ideale belnisjes om even lekker rustig te werken of te bellen :)Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bos en Lommerplantsoen 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen