Kantoorruimte huren Amsterdam West, Baarsjesweg 208

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Baarsjesweg 208 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Baarsjesweg in Amsterdam West

Wil jij graag een kantoorruimte huren in een levendige buurt in Amsterdam West? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Baarsjesweg. Voor dat hier kantoorruimtes van zijn gemaakt werd de bestemming gebruikt voor woningen en winkels. Het is een leuke locatie waar veel horeca is gevestigd en daarnaast goed bereikbaar is met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een prachtige kantoorruimte beschikbaar. Deze nette kantoorruimte huur je al voor maar €650,- per maand. Deze prijs ins inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direcht waar je aan toe bent! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een werkplek in deze kantoorruimte aan de Baarsjesweg in Amsterdam West biedt veel services en faciliteiten, hierdoor is er een comfortabele werkomgeving gecreëerd. Zo is er een pantry aanwezig, hier kun je de hele dag een lekker kopje koffie en/of thee zetten. Gratis, want het zit bij je maandelijkse huur inbegrepen. Daarnaast krijgen alle huurders een sleutel van de kantoorruimte, zo kun jij zelf bepalen wanneer je aan het werk gaat. Aan het einde van de werkdag kun je met een gerust hart je spullen laten liggen, het kantoorpand is namelijk voorzien van een goed alarmsysteem. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige plek gelegen, aan het einde van de straat zit namelijk zowel een tram- als bushalte. Beide lijnen hebben een verbinding met het centraal station van Amsterdam, vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in het land. Reis je liever met je eigen auto? Vanaf je werkplek hoef je maar een korte afstand langs het Rembrandtpark te rijden en je bereikt al de oprit van de snelweg A10.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Baarsjesweg in Amsterdam West?

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken in de kantoorruimte aan de Baarsjesweg in Amsterdam West huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend voor je een rondleiding in. SKEPP helpt jou met het huren van een kantoorruimte aan de Baarsjesweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Goed te bereiken door de centrale ligging.

Het kantoorpand heeft een zakelijke sfeer, hierdoor kun je er rustig een paar klanten uitnodigen. Het bepalen van je eigen werktijden is zeker erg aangenaam, hierdoor hoef je 's ochtends niet te haasten om op tijd op kantoor te komen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Baarsjesweg 208

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen