Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Transformatorweg 104

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Transformatorweg 104 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 899 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 47 m2
  Huurprijs: € 1.650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Transformatorweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog niet de juiste plek kunnen vinden? Dan hebben wij goed nieuws voor je, er zijn nog een aantal kantoren beschikbaar in dit kantoorgebouw aan de Transformatorweg. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een kantoorgebouw waar het servicelevel hoog is en de locatie top is om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wil jij graag meer te weten komen over dit kantoorpand? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder met een nieuwe werkplek. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er slechts 3 kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. 2 kantoorruimten hebben een oppervlakte van 25 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €899,-. De andere kantoorunit heeft een oppervlakte van 47 m2 en is te huur voor €1650,- per maand. Het is mogelijk om deze kantoorruimten gemeubileerd te huren, handig wanneer je direct aan de slag wil en je dus niet hoeft te richten op het interieur van jouw nieuwe werkplek. 

Moderne entree en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk, mag je naast je kantoorruimte, ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo tref je bij binnenkomst een moderne entree, een fijne plek om klanten te ontvangen, maar ook zeker voor jezelf om de dag lekker te beginnen. Daarnaast zijn er in het pand meerdere pantry’s aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een kopje koffie/thee. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gevestigd. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, is het vanaf de op- en afritten van de A10 slechts 1 minuut rijden naar jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het NS treinstation Amsterdam Sloterdijk is slechts 7 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk?

Zie jij het helemaal zitten en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Zeer centrale ligging in Amsterdam.

Alles wat je nodig hebt, is in de buurt. Naar mijn mening een uitstekende plek om je kantoor te huren. Ben ook enorm te spreken over zowel de kantoorruimte als de voorzieningen die je naast het huren krijgt aangeboden.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Transformatorweg 104

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen