Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Tijnmuiden 59

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tijnmuiden 59 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tijnmuiden in Amsterdam

Dit Business Center aan de Tijnmuiden in Amsterdam biedt jou de mogelijkheid om een geweldige kantoorruimte te huren. In dit recent gerenoveerde kantoorpand zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar die variëren in oppervlakte. Bij het huren van een kantoorruimte in dit Business Center wordt je van vele gemakken voorzien. Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging in dit prachtige kantoorpand.

Kantoorruimte huren

De splinternieuwe kantoor units variëren in de oppervlakte. Zo huur je de kleinste kantoorkamer met een oppervlakte van 12m2 al voor €450,- per maand. De grootste kantoorkamers in dit Business Center hebben een oppervlakte van 22m2 en kosten maar €700,- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Heb je behoefte aan meer kantoorruimte? Dan is het natuurlijk mogelijk om meerdere kantoorruimtes te combineren. De kantoorkamers kunnen zowel turnkey als casco worden opgeleverd. Wellicht biedt onze Office Planner uitkomst bij het inrichten van jouw nieuwe werkplek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder!

Pantry, Supersnel internet en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Tijnmuiden in Amsterdam wordt jij van vele faciliteiten voorzien. Zo kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimtes, die stijlvol zijn ingericht en de perfecte uitkomst bieden voor een bijeenkomst groot of klein. In het Business Center is een nette pantry aanwezig. Een fijne ruimte om je lunch klaar te maken en om even een welverdiende pauze te nemen. De kantoorruimtes beschikken over optimale werkomstandigheden. Door de aanwezigheid van airconditioning en een centraal verwarmingssysteem beschik je altijd over een prettige werk temperatuur. Tijdens jouw online werkzaamheden wordt je optimaal ondersteund door het supersnelle internet netwerk. Het kantorencomplex heeft een eigen parkeerterrein hierdoor beschikken jij en jouw bezoekers altijd over een parkeerplek. 

Locatie en bereikbaarheid

Het Business Center bevindt zich op het bruisende bedrijventerrein “Amsterdam Sloterdijk”. Deze locatie is rijk aan creatieve ondernemers en bedrijven die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Door de ligging kort nabij de op- en afritten van de A5 welke de A4 en A9 verbindt. Is jouw nieuwe werkplek goed bereikbaar voor jou en je bezoekers. Ook het openbaar vervoer biedt vele mogelijkheden. Direct naast de deur loopt een buslijn naar Station Sloterdijk centraal. 

Kantoorruimte huren aan de Tijnmuiden in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te huren in dit Business Center in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op jouw nieuwe werkplek.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tijnmuiden 59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen