Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Slego 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Herwijk 1 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Halfweg-Zwanenburg 45 min. lopen (3,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Slego 1 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 213 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 58 m2
  Huurprijs: € 652 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Slego in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Slego, je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte op maat te huren. De locatie van het kantoorpand heeft zo zijn voordelen, je huurt hier namelijk jouw kantoorruimte naast de op- en afritten van de rijksweg A5. Zo ben je altijd snel op bestemming! Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het is op deze locatie mogelijk om een kantoorruimte vanaf 19 m2 te huren voor €213,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft op dit moment een oppervlakte van 271 m2, deze kantoorunit is te huur voor een maandelijks bedrag van €3048,-. Is deze kantoorruimte net te groot voor jouw organisatie? Het is mogelijk om dit op te delen in kleinere kantoorunits. Bovenstaande prijzen zijn exclusief de bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Inrichten naar eigen smaak en goede beveiliging

Het huren van een kantoorruimte in het kantoorgebouw aan de Slego in Amsterdam Sloterdijk brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt de mogelijkheid om jouw nieuwe kantoorruimte in te richten zoals jij dat wilt, zo werk je altijd in een omgeving die aansluit bij jouw organisatie. Handig he? Daarnaast kun jij altijd met een gerust hart naar huis, het kantoorgebouw is namelijk voorzien van goede beveiliging. Zo weet je zeker dat je jouw spullen altijd veilig achter kunt laten. Je kunt in het weekend geen gebruik maken van je kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen op het terrein Sloterdijk. Jouw werkplek is namelijk naast de A5 gelegen, ideaal! Andere rijkswegen zoals de A200 en A9 zijn ook binnen een korte reistijd van 8 minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Slego in Amsterdam Sloterdijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Slego in Amsterdam Sloterdijk en wil je graag een kijkje nemen? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en helpen je bij het inplannen van een bezichtiging. Wat de kosten hiervan zijn? Je betaalt ons helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Slego in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Een top locatie!

Het interieur is niet helemaal wat we zochten, maar toch erg tevreden met waar wij nu zitten.

R

De flexibiliteit is hier top, ook denken ze goed met je mee voor uitbreidingsmogelijkheden.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Slego 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen