VERHUURD

Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 70

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Sloterdijk!

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk? Stop dan met zoeken, dit is het ideale kantoorpand voor jou! Het kantoorpand is in 1999 gebouwd, maar is pas geleden hoogwaardig gerenoveerd. Het kantoorpand straalt sindsdien comfort en klasse uit, dit komt mede door de modernisering. Ook is er een zwart hek rondom het kantoorgebouw geplaatst, met op afstand bedienbare, schuifpoorten. Op deze manier wordt de veiligheid extra verhoogt.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is er momenteel een totale oppervlakte van 900 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte hebben ze verdeeld over meerdere dynamische kantoorunits. 1 kantoorruimte is 183 m2 en te huur voor een maandelijks bedrag van €2516,-. De andere 2 beschikbare kantoorunits hebben een oppervlakte van 359 m2, te huur voor €4936,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de servicekosten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een parkeerplek, de kosten hiervan zijn €83,- per maand, per parkeerplek. Bij het afsluiten van een contract moet je rekening houden met een minimale huurtermijn van 5 jaar met een opzeg termijn van 12 maanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en een pantry

Het grote voordeel binnen het kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk is de open sfeer. Door de grote overzichtelijke ruimten ontstaat er een rustige en comfortabele sfeer om in te werken. Naast het gebruik maken van je kantoorkamer, heb je ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren. Er zijn meerdere plekken waar een mooie ruimte is gecreëerd en zo het vergaderen erg aantrekkelijk maken. Daarnaast zijn er in het kantoorpand ook verschillende pantry’s te vinden, deze zijn na de renovatie luxe afgewerkt. Een handige plek om een kopje koffie/thee te zetten en in de middag je lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in Amsterdam Sloterdijk, een populaire locatie in Amsterdam om je onderneming te vestigen. Dit komt onder andere door de goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. De A10 is namelijk al binnen 5 minuten rijafstand te bereiken en ook vanaf de Naritaweg is de verbinding richting de A5 en A6 ook uitstekend. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek te vinden en iets verderop vind je het treinstation ‘Amsterdam Sloterdijk’.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in? Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Naritaweg.

Naritaweg 70 Naritaweg 70 Amsterdam Sloterdijk Toplocatie!

2 beoordelingen Naritaweg

Een ontzettend gaaf gebouw waar je wordt geinspireerd door de omgeving.

Veel licht en modern meubilair zorgen voor een relaxte werkomgeving. Erg prettig om hier te werken.

Veel ruimte, veel licht en alles is heel open. Prettig werken!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!