Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 215

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Plesostraat 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Station Sloterdijk 8 min. lopen (0,6 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 7 min. lopen (0,6 km)
 • Metrostation Amsterdam Sloterdijk 9 min. lopen (0,7 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Naritaweg 215 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg (Sloterdijk)

Vlakbij NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt dit toffe kantoorpand. Om precies te zijn, is het kantoorpand gelegen in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2002 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4588 m2. Momenteel huren al verschillende financiële bedrijven, webdesigners en adviesbureaus een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Naritaweg, Amsterdam

Je huurt in dit kantoorpand tegen een relatief lage huurprijs. Zo huur je al een werkplek voor slechts €275,- per maand. Voor een kantoorruimte met 2 werkplekken betaal je zodoende €550,-. Echter, momenteel is er helaas geen beschikbaarheid, alle kantoorruimten zijn verhuurd. Maar houd deze pagina goed in de gaten, over het algemeen is er veel verloop binnen dit kantoorpand!

Naritaweg: WiFi en een bemande receptie

In dit kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er een snelle WiFi-verbinding aanwezig waar jij gratis gebruik van kunt maken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een bemande receptie. Hier ondersteunen ze jou met diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld de postverwerking of telefoonbeantwoording. Daarnaast zijn er door het gehele gebouw vele plekken gecreëerd waar jij tussen de werkzaamheden door even heerlijk tot rust kunt komen.

Locatie en bereikbaarheid, Naritaweg, Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Naritaweg wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op een loopafstand van slechts 8 minuten. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A5 en de A4 in een mum van tijd op kantoor. In de omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke restaurants en cafés. Ga na werktijd bijvoorbeeld gezellig een drankje doen bij Grand Café Hermes. Dit gezellige café is slechts 400 meter verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Naritaweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Naritaweg of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Dat kan! Neem contact op met onze vastgoedconsultants of plan vrijblijvend een rondleiding in.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Ben een tijdje terug voor een afspraak in dit pand geweest.

Heb in de kantoortuin gezeten, hier is veel bedrijvigheid en er heerst een vriendelijke sfeer.

L

Heb naar aanleiding van mijn gesprek met SKEPP een kijkje genomen in dit pand.

Keurige werkplekken waar je rustig kunt werken. Ik hou vaak belafspraken dus dit is een belangrijke eigenschap voor mij. Daarnaast erg prettig dat je gebruik kunt maken van de ondersteunende diensten, vooral omdat ik niet iedere dag aanwezig ben in mijn kantoor.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Naritaweg 215

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner