VERHUURD
Super deal

Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 215

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Sloterdijk!

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg (Sloterdijk)

Vlakbij NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt dit toffe kantoorpand. Om precies te zijn, is het kantoorpand gelegen in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2002 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4588 m2. Momenteel huren al verschillende financiële bedrijven, webdesigners en adviesbureaus een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Naritaweg, Amsterdam

Je huurt in dit kantoorpand tegen een relatief lage huurprijs. Zo huur je al een werkplek voor slechts €275,- per maand. Voor een kantoorruimte met 2 werkplekken betaal je zodoende €550,-. Echter, momenteel is er helaas geen beschikbaarheid, alle kantoorruimten zijn verhuurd. Maar houd deze pagina goed in de gaten, over het algemeen is er veel verloop binnen dit kantoorpand!

Naritaweg: WiFi en een bemande receptie

In dit kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er een snelle WiFi-verbinding aanwezig waar jij gratis gebruik van kunt maken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een bemande receptie. Hier ondersteunen ze jou met diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld de postverwerking of telefoonbeantwoording. Daarnaast zijn er door het gehele gebouw vele plekken gecreëerd waar jij tussen de werkzaamheden door even heerlijk tot rust kunt komen.

Locatie en bereikbaarheid, Naritaweg, Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Naritaweg wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op een loopafstand van slechts 8 minuten. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A5 en de A4 in een mum van tijd op kantoor. In de omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke restaurants en cafés. Ga na werktijd bijvoorbeeld gezellig een drankje doen bij Grand Café Hermes. Dit gezellige café is slechts 400 meter verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Naritaweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Naritaweg of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Dat kan! Neem contact op met onze vastgoedconsultants of plan vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen Naritaweg

Ben een tijdje terug voor een afspraak in dit pand geweest.

Heb in de kantoortuin gezeten, hier is veel bedrijvigheid en er heerst een vriendelijke sfeer.

Heb naar aanleiding van mijn gesprek met SKEPP een kijkje genomen in dit pand.

Keurige werkplekken waar je rustig kunt werken. Ik hou vaak belafspraken dus dit is een belangrijke eigenschap voor mij. Daarnaast erg prettig dat je gebruik kunt maken van de ondersteunende diensten, vooral omdat ik niet iedere dag aanwezig ben in mijn kantoor.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!