Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 12

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Plesostraat 1 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 10 min. lopen (0,8 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Naritaweg 12 in Amsterdam Sloterdijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam? Op Bedrijventerrein Sloterdijk staat dit kantoorgebouw dat gebouwd is in 1990. Het kantoorpand kent een totaal perceeloppervlakte van 3220 m2 waarvan een groot deel dient als kantoorruimte. Een erg leuke kantoorlocatie met vele horecagelegenheden rondom het kantoorgebouw. Zo drink je een heerlijk kopje koffie bij Starbucks of ga je gezellig lunchen met collega’s bij Grand Café Hermes. 

Huurprijzen

Je huurt hier een kantoorruimte met een oppervlakte van 36 m2 voor een maandelijks bedrag van €435,-. Geen gekke prijzen voor het huren van kantoorruimte op een toffe locatie in Amsterdam. Momenteel is er nog 1 kantoorkamer voor de verhuur beschikbaar. Ook is er een grote bedrijfsruimte beschikbaar van 303 m2, hier betaal je €2525,- voor per maand. De bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. 

24/7 toegang en wekelijkse schoonmaak

In dit kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast worden de algemene ruimtes voor je schoongemaakt. De te huren kantoorruimtes beschikken over vele ramen zodat er altijd voldoende daglicht naar binnen komt. Verder is het mogelijk om bij dit pand aan de Naritaweg je eigen parkeerplek te huren. Dit is mogelijk voor €1500,- per jaar. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je werkplek wil reizen ben je binnen gemiddeld 7 minuten vanaf verschillende snelwegen zoals A10, A5 en A4 aan de Naritaweg. Mocht je liever met het openbaar vervoer naar je kantoor willen komen dan heb je mazzel, de dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 5 minuten loopafstand en kan je vervolgens binnen enkele minuten naar het treinstation Amsterdam Sloterdijk brengen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Naritaweg?

Wil jij graag een kantoorruimte op maat huren aan de Naritaweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en kom deze fantastische plek met eigen ogen bekijken. Plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder naar een geschikte kantoorruimte of werkplek.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Goed bereikbaar, nette kantoorruimten maar helaas iets te ver van het centrum af voor ons.

B

Onlangs hebben we een kijkje genomen in dit kantoor.

We werden vriendelijk ontvangen door de verhuurder en hebben een rondleiding gekregen. De verhuurder neemt de tijd voor je en luistert goed naar je eisen en wensen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Naritaweg 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen