Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 43

5 (4 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 43 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte en werkplekken huren aan de Kabelweg in Amsterdam (Westpoort)

Aan de Kabelweg in Amsterdam Westpoort op bedrijventerrein Sloterdijk ligt dit kantoorpand dat dateert uit 1971. Het kantoorpand beschikt over een totale gebruiksoppervlakte van 11.362 m2. De huurders van dit kantoorgebouw zijn voornamelijk start-ups in creatieve branches zoals internetbedrijven. In de directe omgeving zijn verschillende winkels, waaronder een Burger King en een eetcafé. Het kantoorpand beschikt zelf ook over een restaurant.  

Huurprijzen

Wanneer je besluit te gaan huren in dit grote moderne kantoorgebouw heb je de keuze uit een werkplek of kantoorruimte. Een werkplek huur je hier voor slechts €260,- all-in, dat betekent geen onverwachte kosten aan het einde van de maand. De kantoorruimte van 30 m2 huur je al voor €1500,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 6 werkplekken. Deze ruimte is geschikt voor een start-up of een kleine onderneming. Bij deze prijzen is de internet, schoonmaak, postservice en lunch inbegrepen. Zo heb jij geen onverwachte kosten en weet je precies wat je elke maand moet betalen. 

Een lunchbar, vergaderruimte, kleedkamers en gratis lunch

Dit kantoorgebouw aan de Kabelweg in Amsterdam beschikt naast het ruime aanbod aan werkplekken ook over diverse services en voorzieningen. Zo beschikt het pand over een 7 meter lange bar die wordt gebruikt voor de lunch en de vrijdagmiddagborrel welke beide gratis zijn. Daarnaast zijn er ook vergaderruimten en parkeerplaatsen aanwezig en is er door het hele gebouw high-speed internet. De vergaderruimtes mag je als huurder altijd gratis gebruiken. Kom je op de racefiets naar kantoor? Dan kun je voordat je begint aan de werkdag douchen en je omkleden in de kleedkamers. Een leuk extraatje voor het huren op deze locatie is de lunch. Deze krijg je namelijk gratis. Ook staat er voor de gezonde trek altijd een schaal met fruit klaar. Tijdens kantooruren is er een bemande receptie die al jouw gasten de juiste kant opstuurt. 

Locatie en bereikbaarheid

Schuin tegenover het kantoorpand aan de Kabelweg in Amsterdam bevindt zich bushalte Kabelweg. Hier kun je op de bus stappen naar treinstation Amsterdam Sloterdijk, dit station bereik je binnen enkele minuten. Bedrijventerrein Sloterdijk is strategisch gelegen naast de snelwegen A10 en A5 waardoor het kantoorpand aan de Kabelweg makkelijk en snel te bereiken is per auto. De ochtend goed beginnen? In de buurt ligt een Starbucks waar je ’s ochtends langs kunt voor een heerlijke kop koffie of prik ’s avonds een vorkje bij restaurant Wappaz. Tegen betaling kan jij een vaste parkeerplek huren, je bezoekers kunnen altijd gratis parkeren!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk? 

Zoek jij een werkplek in een modern kantoorpand in de buurt van Amsterdam Sloterdijk dat goed bereikbaar is? Tussen andere start-ups waarmee je kunt samenwerken en ideeën kunt uitwisselen? Plan dan snel een rondleiding in, dit kan geheel gratis en vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Leuk kantoor met comfortabele werkplekken.

C

Wauw prachtig!

Gemoedelijke sfeer heerst er in dit kantoorpand :)

W

Hele leuke ruimte, tof dat alles is inbegrepen en ideaal dat er iedere dag een verse lunch klaarstaat.

P

Veel gezellige medehuurders in dit pand!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 43

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen