Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 37

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 37 in Amsterdam Sloterdijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorpand gelegen op Bedrijventerrein Sloterdijk. Je hebt hier de mogelijheid om afgesloten kantoorruimten te huren of werkplekken. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 20.328 m2 en beschikt over energielabel A. 

Huurprijzen

Zoals gezegd beschikt dit kantoorpand over werkplekken en afgesloten kantoorruimten. Huren kan tegen flexibele huurvoorwaarden. Zo kies jij er helemaal zelf voor of je voor de korte of lange termijn een kantoorruimte wilt huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen. 

Een espressobar en receptie

In het kantoorpand aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk zijn vele luxe services en voorzieningen aanwezig. Zo is er in het kantoorgebouw een inpandige espressobar, een heerlijke plek waar jij de gehele dag door een kopje koffie voor jou en je collega’s kunt zetten. Ook is er een bemande receptie, zij kunnen je ondersteunen in verschillend taken tijdens kantooruren. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Erg handig, zo hoef jij nooit een belangrijk telefoontje te missen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, het dichtstbijzijnde treinstation is namelijk Amsterdam Sloterdijk. Slechts 900 meter verwijderd vanaf jouw werkplek. Daarnaast bereik je met de auto vanaf zowel de A10 als de A5 en de A8 binnen enkele minuten jouw kantoorruimte. Ook de omgeving is erg gezellig, er is namelijk altijd wel iets te beleven. Ga een keer gezellig met de collega’s een hapje eten bij het restaurant WappaZ, een echt aanrader volgens ons!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Kabelweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Wij (ons hele team) is erg blij dat we in het COEN gebouw zitten.

Fijne ruimte, lekker veel 'leven' en goede faciliteiten zoals receptie, restaurant, parkeerplekken en niet te vergeten een goede koffie bar! De sfeer is uitstekend, vooral door het uiterst vriendelijk personeel in het gebouw!

M

Hip en modern pand met een frisse uitstraling...

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen