Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 34-36

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Kabelweg 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 9 min. lopen (0,7 km)
 • Metrostation Isolatorweg 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 34-36 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog niet de juiste plek gevonden? Stop dan met zoeken, dit kantoorpand aan de Kabelweg biedt jou alles wat je nodig hebt voor een comfortabele werkomgeving. De locatie van het kantoorpand is zeker gunstig, met zowel de auto als met het openbaar vervoer is het mogelijk om jouw werkplek met een korte reisafstand te bereiken. Ben je nieuwsgierig naar hoe het er hier van binnen uit ziet? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. De kleinste 2 kantoorunits hebben een oppervlakte van 16 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag vanaf €600,-. De andere kantoorunit heeft een oppervlakte van 19 m2 en is te huur voor €650,- per maand. Deze huurprijzen zijn exclusief servicekosten, deze bedragen maandelijks €25,-. Graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Gemeenschappelijke pantry en WiFi

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk maak je naast je werkplek ook gebruik van de aanwezige voorzieningen op deze locatie. De voorzieningen zijn hier goed gefaciliteerd, zo is er een gemeenschappelijke pantry aanwezig. Een fijne plek voor het zetten van een kopje koffie/thee en het klaarmaken van een verse lunch in de middag. Zit jij veel voor jouw werk achter de computer en gebruik je daarbij internet? De WiFi aan de Kabelweg is al geregeld, je hoeft hier dus niet meer achteraan.

Locatie en bereikbaarheid

Een van de grote voordelen van dit kantoorpand, is de ideaal gelegen locatie. Je huurt hier een kantoorruimte met een korte reisafstand naar verschillende op- en afritten van rijkswegen zoals de A5 en A10. Vervolgens kun je de aan de Kabelweg parkeren, makkelijk en goedkoop! Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Amsterdam Sloterdijk ik op korte loopafstand gelegen! 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Welke kosten hier aan verbonden zijn? Geen! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 34-36

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen